Ahojte,
po dlhom čase som sa začala stretávať s mužom. Je mi s ním síce fajn, ale nechcem v tom pokračovať. Naznačovala som mu to už predtým, ale asi nepochopil. Keď sa stretneme, chce mi dať pusu na privítanie a tak, ale to ja nechcem. bola som k nemu otvorená, chcela by som sa s ním stretávať ako s kamarátom, ale nič viac. On mi povedal, že to sa asi dať nebude. Ukončiť s ním teda všetky vzťahy nadobro? Neviem ako mu to ešte vysvetliť. Je to naozaj fajn človek, ale chýba mi tam to niečo, čo k vzťahu potrebujem.....Je pravda, že mi je s ním dobre a aj jemu so mnou, ale budúcnosť to nemá.
odmietnutie
ta3, dakujem za rady a skúsila som...resp. povedala som priamo, nekomunikovali sme nejaký čas vôbec. Potom sme si začali zase písať, ako sa máme a tak. no a zase sa sem tam stretávame.. Nechápem, čo ma k tomu človeku ťahá. Začal sa o mňa viac zaujímať, čo predtým nerobil, takže vôbec neviem ako sa k nemu správať. No uvidím, nechcem to veľmi analyzovať, niečo bude...
Slniecko, vztahy su vari najzlozitejsia vec na svete a niekedy nerozumieme dobre ani sami sebe, ja osobne poznam manzelsky par, ich manzelstvo trva uz roky a je to dobre manzelstvo, ale pre manzelstvom, ked sa spoznali (pracovali na jednom pacovisku), to bola dvojica, ktora sa nevedela vystat, doslova sa neznasali a co nakoniec z toho vzislo?, postupne sa karta obracala a ich to zacalo zrazu k sebe postupne putat, to je v poriadku, mozes mat dovody preco momentalne vztah nechces, ale nerozumiem, preco mu to nechces otvorene povedat a ved sa to da povedat sposobom, ze ho neurazis, podla mna, najrozumnejsie by bolo mu to otvorene povedat a ani svoje dovody nemusis presne adresovat, skus
ta3, lenže to sú veci, ktoré mu ja nechcem otvorene povedať. dovodov prečo nechcem vzťah je viac, ale ja nemám potrebu ho nejako uraziť. Vravela som mu, že s človekom ako je on, by som si asi nikdy nezačala (v mnohom je uplne iný ako ja a veľa vecí, čo by mi normálne vadilo), tak celkom nechápem, čo ma k nemu láka, asi to, že ako človek je vo svojej podstate veľmi dobrý. Neviem, či sa riadiť pocitmi alebo rozumom a tiež mi príde blbé stretávať sa s človekom, pričom dopredu viem, že z toho nič nebude a on očakáva asi niečo viac, aj keď mi tvrdí, že sme len piatelia, ale priatelia sa tak k sebe nesprávajú...
Slniecko, tak nenaznacuj, ale otvorene si s nim o tom pohovor co Ti vo vztahu chyba, zakladom kazdeho vztahu je priatelstvo na ktorom sa buduje dalsie, vtedy vztah ma pevne zaklady, mozno to, co Ti vo vztahu chyba je tam, len je skryte, v latentnej forme, kym prerusis, toto priatelstvo, najprv sa s nim o tom porozpravaj, daj tomu este sancu, tazko sa nam radi, ked vieme o Tvojom probleme dost malo, ale otvorenym rozhovorom rozhodne nic nestratis, naopak, ziskat mozes velmi vela, tak smelo do toho!
Deeee asi máš pravdu, len mi je to tak celkom ľúto, lebo poznám len málo ľudí s ktorými si rozumiem...
A co potom ti, co tvrdia, ze su s nejakou len vyborni kamarati, s ktorou si neskutocne dobre rozumeju ? :-DDD (vynimka ked ide o gaya samozrejme) klasicky este ked popritom maju aj oficialnu priatelku :-DD
Niet co dodat suhlasim s Deee uplna pravda:))
Muži nechcú byt kamaráti a ani nechcú kamarátky, jedine priateľku alebo milenku a kedže predpokladám, že nechces byt ani priateľka ani milenka mozes akurát prerušiť kontakt