Snažím sa najviac ako viem ... Niekedy vydržím týžden držať sa a potom som v tom ešte hlbšie :-/ Niekedy moj jedálniček vyzerý takto : R-nič , D-Nič , O-jogurt , O-nič . V- jogurt 2 litre vody , liter caju , liter light koly ... Inokedy takto : R- 2 rozky , jogurt , D-jogurt , koláč O- všetko čo je v chladničke , O- všetko čo je v chladničke , V- všetko čo je v chladničke .. (samozrejme 3 krát som na vecku a ide to von) Priberám , chudnem , priberám , chudnem .... A už nevládzem , psychycky som na dne , ublizujem si , neznádam ludi , neznášam všetko :/ a už nevládzem snažiť sa bojovať ! :-/ A dá sa to ovbec ? skončiť s tým raz a navždy ??
PPP-Skončí to niekedy ?
jitulka, uvedom si svoje priority. To zachranilo mna-ziadni doktori, ziadne lieki, ziadni psychologovia-mne stacilo vidiet moju fotku v plavkach-bola som kostra, neverila som priatelom tomu co o mne hovorili a vtedy som videla pravdu, povedala som ze takto to nechcem-nastudovala som si literaturu o svojom probleme, povedala kamoske ake su varovne signaly-keby som sa napr prezierala alebo keby som sa vyhovarala ze nechcem jest a ona na mna davala aspon trosku bacha, ale najdolezitejsie bolo ze moja priorita bolo : BYT ZDRAVA!!! ano bolo obdobie kedy som nabrala pretoze som zacala opat NORMALNE jest a moje telo sa z toho tak tesilo ze si nabralo ohromne zasoby, a niekedy som mala ist chut naspat k anorexii ci bulimii lebo som chcela byt jak palica, ale moj mozog mi to nedovolil-chcela som byt zdrava-proste som si povedala, ok-tak teraz som trochu pribrata ale nevadi, liecim sa a bojujem a teraz-aj vaha mi klesa a uz nie som len zdrava ale aj sa blizim k svojej vysnivanej a zdravej vahe! zivot nie je len o jedle a vyzerat super chudo, urcite mas ine zaluby , veci co ta bavia, co robia dobre aj tvojmu okoliu-moja kamoska z brazilie mala skvely vyrok: Ja sa nebudem trapit-toto je len telo-ruky nohy, co na tom? Telo nedefinuje kto som ale to co robim ma definuje a ja ho pouzijem na to aby som robila dobre sebe a aj svojmu okoliu a ked priberem tak co-stale su to len nohy a ruky atd....nedovol aby tvoj zivot bol len o tvojej postave-taky zivot je prazdny!
Neviem čo už mám robiť. Mám už za sebou dvakrát bratislavu a nitru. A zase počítam kalorie :((
Pod k nam do temy Nehanbim sa za to co som dnes zjedla. Piseme si tam jedalnicky a vzajomne sa podporujeme...mne osobne to forum dost pomaha :-)