aka sanca je ze dievca(este nemala pohl. styk) otehotnie ak sa predejak. tek. dostane na povrch posvy dakujem....
predejakulacne tek. vs. otehotnenie
Pravdepodobnost je skutocne minimalna, museli by ste mat strasnu smolu aby ostala tehotna...
to by aj mna este zaujimalo??
Vcera som praktikoval s partnerkou nejake tie sexualne hradky.. Po precitani tychto prispekvov som sa upokojil sice, ale neda mi to nespytat sa Vas . Asi som tu \"pred ejakulacnu tetkutinu\" zaviedol dnu pri petingu dnu. Nic extra mnozstvo, ale viete kao to je ked si niekto nieco vsugeruje, upokojte ma prosim :-) dakujem
:DDD No jasne .. Keby mi pripadny pozitivny vysledok testu nepriniesol urcite starosti do zivota tak by som aj na taky test pristupil
Vyskusaj to a daj nam vediet :D
Aj ked su tie 2-3 klinceky mlade a "ostre" ? :D
Mnozstvo tych spermii je zanedbatelne a riziko je naozaj minimalne. Prerusovanu suloz praktikuje plno parov. Ked ti niekto hoci na hlavu 2-3 klicneky z balkona tak to nestoji za rec, ale ked ich na teba zhodi 2000-3000 tak neviem neviem :D
Jaaaj bozenko ale sak vsade vravia ze aj pred orgazmom sa v tej tekutine nachadzaju spermie. Takze prerusovana suloz je kontraproduktivna abo je kontraproduktivne tvrdenie o tom?
No ved ta tekutina tam je na to aby sa to pri sexe smykalo a teda sa voebc dalo trtkat. Baby otehotneju z toho co vyde ked ma chlap orgazmus sa to vola ze SPERMIE
No a pri normal sexe ked sa ta tekutina do vnutra dostava???