Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyzehlene vlasy

Príspevok v téme: Vyzehlene vlasy
siuzi333

Cawte...mam priserne krepovite, huste, kucerave vlasy a uz neviem co s nimi. Tak som si ich zo zufalstva zacala zehlit. Akurat ze ked som si ich prvy krat dala vyzehlit bola som u kadernicky a bolo to perfektne no a ked som to skusala doma.....katastrofa....vlasy sa mi v priebehu par sekund opat zkuceravili. Nerozumiem tomu pouzivam ochranny sprej ktory navyse ulachcuje zehlenie a bez ohladu na to kolko laku nane potom navalim aj tak sa skuceravia....ja uz vazne neviem....prosim poradte mi !!!!

kika155

problem je ten lak... ja sa nelakujem a odvtedy sa mi uz nedavaju do povodneho stavu. staci totiz maly naznak vlhkosti a uz to ide. takisto ked je vonku vlhko tak necakaj ze ti to vydrzi :) a bud rada ze mas huste a kucerave, ja mam riedke a take neforemne :)tiez som nadavala ze mam kucerave a huste a co by som teraz za ne dala

natusa

viem asi ake mas problemy.ja som uz vyskusala vsetko mozne aj nemozne na vlasy.ked som pouzivala zlu zehlicku tak kym som si dozehlila vsetky vlasy tak tie ktore som zehlila ako prve pramene uz boli slusne zvlnene:DD

natusa

ak si sa pytala mna:)tak ja mam velmi kucerave vlasy ako ovecka a zehlim si ich stale uz niekolko rokov a teraz mam akurat kusok rozstiepene konceky.zehlicku mam remington s9500.kuceravy vlas je akoby chory vlas pretoze je suchy,suchsi ako rovny preto naneho zehlicky horsie posobia a musis zehlit viacej a hlavne uz od korienkov.takze ak chces zehlit tak by sa o tie vlasy musis starat lebo inak sa ti poriadne znicia .ak ti mozem este poradit ohladom kozmetiky vlasy si umyvam podla potreby tak 2 -3krat do tyzdna sampon pouzivam hocijaky ale pri kazdom umyti si dam masku ktoru si kupujem z netu nejdem robit reklamu ale ked chces poslem ti link.je lacna a vyborna.je to nejaky vytazok z placenty.

Lillla

Sice kucerave vlasy nemam, ale tiez som si vlasy zehlila kazdy den a akurat sa mi pekne donicili.. potom som zacala pouzivat vselijake tie pripravky ako sampony a balzamy na rovne vlasy a hned sa mi zlepsili, aj ked tieto pripravky na kucerave vlasy asi fungovat nebudu..

siuzi :)

ja viem ze po case sa mi aj tak zacnu krutit no oni mi vyzehlene nevydrzia ani hodinu....ty mas tiez kucerave vlasy a zehlis si ich??? aku zehlicku pouzivas ty??

siuzi :)

mati ja si nemyslim ze by bol problem v teplote lebo moja zehlicka ma maximalnu teplotu 230 stupnov a kedze sa mi tam neda nadstavit teplota zehlim si ich na tej najvyssej. Okremtoho ja ich vyzehlim a skutocne rovno no vydrzia tak asi 20 min

natusa

je to o kvalite zehlicky a pripravkoch ktore pouzivas.ja mam tiez kucerave vlasy a zehlim ich pravidelne.predtym som pouzivala menej kvalitnu zehlicku coho vysledkom bolo ze vlasy som mala znicenejsie zehlit som musela kazdy pramen viackrat a po par hodinach sa mi aj tak naspat skuceravili.teraz pouzivam profi zehlicku za ktoru som si sice priplatila ale rozdiel vidim velky.tiez pouzivam pri kazdom umyvani balzam na vlasy a serum na zehlenie.ale neprehanam to mnozstvom aby som ich nenamahala.suma sumarum ak chces zehlit vlasy investuj do kvalitnej zehlicky

matussska

Ahoj, ja mám iba mierne vlnité vlasy, ale musím žehliť na teplote 170-180°C inak sa mi zvlnia späť. žehličku mám Remington. Na akú teplotu si si ich žehlila? Skús pozrieť na youtube nejaké video kde si žehlia aj husté kučeravé vlasy, väčšinou hovoria na akú teplotu sa žehlia ale veľa krát na najvyššiu. A možno to bude aj žehličkou..

tpch

rozdiel je v profesionalnej zehlicke. Ale to mas jedno, pretoze zehlenie je z dlhodobeho hladiska neudrzatelne, prisla by si o vlasy.