hirtuizmus

Katka132

nooo, vies to je jedno z druhym, mozno aj spomalena stitna zlaza, ale teraz ma viacej trapia tie chlpky, teda je to hirtuizmus, a to je o dost vacsi problem, kedze mi zarasta podbrusko, horna pera, lice, a tak, treba to len depilovat a holit... a laser je asi pridrahy... lenze je to asi nevyliečitelna choroba..esteticka

jankaaaaaaaaa

no tie lieky su len na predpis a predpisala mi ich gynekologicka, lebo som mala problemy s pletou.
daj si vysetrit stitnu zlazu, ak s nou mas problemy , moze sa to prejavit aj na tej vahe aj s chlpkami, a to by si mala liecit

Katka132

Jankaaaaaa diky za odpoved, ja len hlavne koli tym chlpkom, a liek si dostala na predpis?? alebo si to riesili s endokrinologom? alebo tak? ci len tak si isla do lekarne??..

Ja aj koli tej vahe, uz teraz s nou bojujem, teda je to sposobena roznymi faktormi, a nechcela by som pribrat..

jankaaaaaaaaa

ahoj,. uzivala som aj diane aj chloe.. a musim povedat ze mi chlpky ovela pomalsie rastli a rastli aj jemnejsie ako predtym, lenze to som spozorovala tak po 8-9mesiacoch. lenze ja som nadmernym ochlpenim netrpela, takze ak tym trpis tak predpokladam ze ucinok sa prejavi este po dlhsiej dobe
no a pribrala soma si 4kila, ale to je zadrzana voda, lebo tieto hak vodu zadrziavaju. takze to je asi tak vsetko.