môj problém je v tom že mi stále predhadzuje na oči ..vyčíta a nadáva kolko peňazí dáva na šeky (úver, najomne, elektriak....)je to cca 700 eur. že ja len poondiatých 500 eur na stravu a oblečenia ......na malého na moje šeky (telefon, poistka, škola malému...)
že on nerobí na nič iné len na šeky.
všetko viac menej pramení v tom že to prestávame zvládať a vždy idmeme od výplaty k výplate ako sa povie.
ono by sa to dalo ako tak vydržať nebiť toho že som vždy pekne pokrsnená ako p.ča, j.bnuta......a žial na všetko sa viac menje musí pozerať alebo počúvať aj naše dieťa.
našťastie ma neudrel. len vždy je taký vytočený ählavne keď idem na 1-2 pivka) keď s anáhodou ožere tak je kludny) len pri tom začiatku keď mu alkohol začne stupať do hlavy. nehovorím že je to časté pravidlo ale tak 1-2 do mesiaca so stáva.
a ja mám už toho nad halu akurát tak dosť. neviem mu vysvetliž že sme jedna domácnoť že či on da tie penia alebo ja že je to to isté pretože ten druhý zase musí nakúpiť....
potom sa čuduje že nechem mať sex keď mi najprv takto škredo vynada (nie hned samozrejme ale tak ja som zhnusena z jeho správania aj 2 týždne...no a nemám byť?
a preto neviem či mám podať o rozvod či do poradne alebo ja neviem proste.....nevládzem už skrátka do toho ešte problémy s otcom a mamou a nakoniec aj bratom ( s akždým iné)
exiestuje nejaké takáto pradňa v bratislave? alebo je to vlastne len psycholog?
ako si poradiť s manželom ? rozvod ? manželská poradňa?
"Ale" vie byť v živote tá najťažšia myšlienka :) držím ti palce!
je chrapuň po tejto stránke ja viem.ale keď si odmyslím to vyčítanie peňazí a teda s tým aj nadávky.....poviem že je veľmi dobrý chlap. o domácnosť sa vie postarať o decko porobiť v dome...pomôcť. preto uvažujem skôr o tej poradni. resp. sa zbaviť úveru....hmmmmm no stále je tam to ale
Jaja ved ozaj ja som zareagovala na prispevok od jaji ze donesie domov 700e.:D))Uplne mi to vypadlo ze to su tie vydavky.Ale ako ja nemam nic proti tomu ked aj chlap zarobi 700e ved aj to je krasny peniaz len aby nefrflal potom na zenu ked sa uz peniaze minu.Nadavat by ti nemal v ziadnom pripade tiez by som uvazovala na rozvode ale je to kazdeho osobna vec.
Je ťažko radiť, keď človek do toho nevidí, to bola len moja reakcia, lebo takýchto chlapov by som ja ....! Ale vieš čo aj tak by som sa ohradila tým, že keď VÁM ako rodine nevychádzajú peniaze, nech sa poobzerá po niečom lepšom.
A vlastne vieš čo, reakcia by bola taká istá!!!! čo ty za to môžeš???? skús sa na to pozrieť aj z inej strany! ty sa staráš o domácnosť, o dieťa a v konečnom dôsledku aj o neho! nech sa on postará o financie a bodka!!!
jedna vec je stránka finančná a druhá vec fakt že je chrapúň prepáč za výraz ťažko to aj riešiť ked s ním sa normálne rozprávať nedá pochybujem že vám pomôže psychologická poradňa nikto to nemá ľahké z financiami tak čo si vyskakuje čo si myslel že čo bude celá výplata už ide do domácnosti nech si nájde ešte nejakú brigádu a to môže mať pre seba a také sprosté nadávky to ked aj dieťa vidí ťažko radiť ale možno by som uvažovala nad rozvodom...
počkaj ja som nepovedala že zaraba 700 eur ja som napísala že šeky su 700 eura to len za domácnosť nerátam telefon odovdy do poisťovne poistky auto..... no bola doba keď zarobil aj 1500-2000 eur ale žiaľ je živnostník a nejak sa teraz robota nehrnie. to čo bolo poodkladané už je dávno minute. hmmm teraz ho obranujem že? do kelu nemám to v úmysle ide ani nie tak o tie šeky ako to neustále nadávanie a o to že sa malí musí na to večne pozerať či počúvať.
len som chcela radu
Jaja presne tak bude tu vyskakovat ako keby zarabal velke peniaze:)))
Rozvod.
Tak ja by som raz prišla domov a nadala mu do haj.lov, kok.tov, čur.kov, že dokedy budem ja robiť len na "žrádlo" a na decko, že ako si to predstavuje, aby chlap, živitel rodiny priniesol domov 700éčiek. či mu nie je hanba!!!!! a potom by som ho tak akurát nakopala!!!!!
tak potom co chces?ked sa mu nic neda vysvetlit a nadava ti stale a uz to neni ani laska tak co do zadku riesis?uz davno si mala od neho odist!!!