Prečo mi robí dobre keď niekomu ubližujem?
plný nenávisti?
...ty si plny nenavisti-ale je to dobre-lebo si to vies priznat a chces s tym nieco robit
...su ludia plny nenavisti/maju taku povahu/ale priznat si to nedokazu a ziju iba na ukor toho ze stale niekoho nenavidia,nadavaju na nehNohovaraju ho i ked nemaju k tomu pricinu...
ja som mala taku kamosku-ktoru som nemohla pochopit-povedala mi ze-napr.nemala rada jedno dievca-ale to dievca jej nic neurobilo-ale proste ona ho nemohla ani vidiet-normalne sa jej otvaral nozik v kapse-ked ho videla-ako sa hovori-ALE NEMOHLA TO VYSVETLIT PRECO JE TAKA...
ja som ju tiez nemohla pochopit-jej spravanie-a urcite doma nemala nejake problemi-takze to bolo asi povahou...
Marek, uz to, ze si to uvedomujes a chces tento stav zmenit znamena polovicny uspech, chvilu to potrva, ale ked budes na sebe tvrdo pracovat, casom sa to urcite podda, za to usilie to urcite bude stat, si mlady, takto zit nemozes, znicil by si okolie a napokon aj seba
chvilku to asi potrva ale ked sa budes snazit tak sa naucis ovladat. musis si to v sebe upratat, odpustit tym ludom, a nenechat ich aby ti nadalej zasahovali do zivota spomienkami na to co spravili v minulosti.
jajka001_ veď nechcem, ale to ide samo. Stačí, že ma niekto troška vytočí a potom to nechtiac schytá niekto nevinný.
BJ nevyhovuje, chcem to zmeniť, chcem byť vyrovnaný, kludný a brať veci s nadhľadom.
Marek, opytaj sa sam seba, ci ti to takto vyhovuje, alebo ta to trapi a chcel by si to zmenit.
Ale v zasade, na tvoju otazku ti tu nikto neda pravdivu odpoved, lebo to vlastne ani nikto nevie.
myslim ze ti rozumiem. je to sposob akym sa chranis. ale nesmies ublizovat tym, ktori nemozu za to, co si prezil.
Fúha no niektorí ste mi tu naložili.
Ja viem, že tým nič nevyriešim, že si všetko takto len zhoršujem. Ale je vo mne tolko zlosti, že si niekedy neviem pomôcť. Samozrejme,chcem to zmeniť, lebo ma mrzí, že ubližujem aj luďom, ktorí si to vôbec nezaslúžia.
škorpin-ka môžeš mi poradiť nejaké to čítanie?:P
jajka001_ každý, ale u nás to neboli také tie bežné..
sorry, navonok
Marek, mas v sebe nejaky nevyrieseny problem, alebo by som povedala, ze Ti chyba laska, pospytuj svoje podvedomie, pomedituj, snad prides na riesenie, lebo takto, ako to kompenzujes navonom, k nicomu nevedie, skor naopak, ludia sa Ta zacnu stranit a bude to este horsie