Nieze by mi to vadilo,ale menzes mam uz len 2- 3 maximalne 4 dni (stava sa ,ze mam len 1 den a 2 dni farbim).Mam 38, 2 deti a ziadnu antiko.Je to normalne?
Menzes len 3 dni
v tvojom veku by som bola za to vdacna, ze mam len tak kratko menstruaciu.
Koľko vážiš a meriaš?
Ako dlho sa pokúšate o bábätko, keď vyhlasuješ, že sa nedarí?
može to byť vysledok toho že sa kvalitne stravuješ, resp. tvoj organizmus si to vie tak všetko dobre rozložiť ,že nemáš v sebe veľa odpadov . Je to známka skôr zdravia ako choroby. spokojná?
ja mam 33 rokov a menstruacia mi trva 2dni(niekedy 3dni)som fakt rada...a este aj slaba
možno si v menopauze ,niektoré ženy už po 40ke su v menopauze.
ja mám krámy tiež len 4dni a to slabo, nič silné nič extrémne podla mna 4dni su v poriadku
inac mna by zaujimalo ze podla coho to je. To len tak dajme tomu napr do 23 rokov mas 6 dni, potom zrazu ti to znicoho nic prejde na max 4 dni a omboho omnoho slabsi alebo iny priklad pat mesiacov mas slaby stvordnovy, potom 3 mesiace silnejsi a patdnovy a napokon zase nejakeho polroka sa ti okrese na tri dni. Neviete podla coho to je resp.co je pricinou?
bud rada, nie?
ahoj ja mam 16 rokov doteraz mi menzes trval 5 - 6 dni ale ptm ako som sa vratila z anglicka a zacal mi menzes lenze ten mi trva tak ze prvy den to zo mna tieklo ale ptm mi slablo a teraz je to treti den a spinim. neviem co mam robit s priatelom si davame na to pozor. poradte co by fo mohlo byt. prosim
shelby, a teraz máš ešte niečo?? ak už nemáš ani špinenie, tak čakaj až o mesiac :)