Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Trpnutie malíčka

Príspevok v téme: Trpnutie malíčka
00

Ahojte.
Rad by som sa spytal prečo mi zničoho nič začal trpnuť malíček na pravej ruke. Nič ma nebolí ani nemam znecitlivený ten prst, že necítim dotyk alebo niečo podobné, ani ma nebolí chrbát proste nič mi nie je len mam strpnutý prst. Skúšal som si dať 2 šálky na prst ako zakvačiť za uchá, a tak odtestovať, či dokážem udržať predmet na tom prste a vsetko je normalne. Prstom viem normalne hýbať. Nemam tusenie z čoho to može byť. mam 15 rokov

sojase

hej hej presne aj men to zasahovao až do prsteníka.
inka myslím že to bolo B vitamin no zabi ma nie som si vobec istá myslím že v lekárni by ti poradili .
a trvalo to aj men dlhšie ale od vtedy mam pokoj. hmmmm občas ked sa pozabudme t podoprem si hlavu tak aj cítim potom ale skor v lakti ako by sa tam čosi dialo tak sa hneď uvedomím

dadalb

lekárka mi ešte odporúčala (pretože som to robila stále) nespať na ruke. Robím to síce niekedy aj teraz ale toto strpnutie sa uz nevrátilo.

dadalb

ja som to mala tiež, lekárka mi dala na to nejakú masť...bol to tiež pricviknutý nerv alebo čo...ak ti trochu trpne aj prst vedľa malíčka s tej vnútornej strany-kde je malíček, tak to bude ono...trvalo to dlhšie, kým to prestalo ale prestalo to...tá masť už neviem ako sa volala - je ich viacej a lekárka mi hovorila, že v lekárni si vyberiem jeden z nich...to ti aj tam poradia

00

Vraj pri karpalnom tunely ked ti to strpne tak strasne boli ... mna nic neboli ... a sojase ... sedim pri PC 10 hodin denne lenbo na niecom pracujem a podopieranie si hlavy pravou rukou je moja oblubena cinnost :D ... takze vyskusam si nepodopierat hlavu. Ak to pomoze tak je to to ... ale ten karpalny tunel takzko. Nic mi nikdy nebolo a okrem prsta nemam nic strpnute a ten prst ma vobec neboli.

sojase

hmmm ja som to mala tiež ....boa som u neurolog. predpísala mi nejaké vitamíni ...neviem ake. ale vraj to mám z toho že sedím pri počítači a podopiera si hlavu rukov a kolko krát som sa fakt pristihla že lkoťom som na hrane stola a kôli tomu sa mi vraj nejaky nerv čič o skrížil v lakťovej oblasti. prestala som to robiť a prešlo to.
malíček som nela až tak ztrpnuty len konček ale mala som problém aj tanier držať