na palci na ruke sa mi zapálil záder. vyšlo mi vedla nechtu trochu mäsa (alebo ako to mám popísať) prvé dva dni som si tam dávala framykoin, ktorý mi to akurát trochu zmokval a teraz si tam dávam gafrovu masť ale moc to nepomáha... máte nejakú radu?
Ďakujem
Zapálený záder na prste
Rozhodne prikladať slaninu, tak ako to bolo už spomenuté, mastnú časť, tzv. špek priložiť na palec, prelepiť leukoplastom. Slanina stiahne zápal a vyťahá hnis. Najlepšie nechať na noc, cez deň na vzduchu nech to vyčnievajúce mäso zaschne. Rovnako sú dobré aj kapustové listy (surová kapusta) ale slanina lepšie vyťahá hnis..
Mal som zader na palci na nohe a dost to bolelo vsetci mi hovorili aby som siel na chirurgiu nesiel a spravil dobre daval som si skorocel a za tyzden aj pol mi to preslo a teraz mam znova zader a mam aj hnisajuce mäso na nom a skusil som mat ichtoxyl a pomohlo velmi doporucujem
jasn
Kup si v lekarni ichtiolovu mast.Velmi pomáha prave na toto.
Dobrý deň! Na paľci na nohe sa mi spravil záder vďaka čomu mám aj zápal. Prosím pomohli by ste mi ?
Na palci na nohe sa mi zapálilo nechtove lôžko. vyšlo mi vedla nechtu trochu mäsa. MOC TO BOLÍ máte nejakú radu?
Ďakujem.
Mrkvy postruhane treba jesť to chyba B Karoten ..Potroch dnoch mi to zmyzlo ..
somebody new... tak ten Ichtoxyl asi nebola dobrá voľba... mne to zvyčajne do týždňa až 10 dní prejde... najlepší je ten repík a nehtíková masť
Ja som na to pouzivala Ichtoxyl a aj to pomohlo ale dlho trvalo kym sa to vyliecilo. Ked uz ma to prestalo boliet a mala som tam chrastu isla som si trosku zabehat ved po mesiaci a pol liecby sa uz predsa nemoze nic stat...no a som opat na zaciatku..aaa..opat to mokva,boli..aaau