potenie ruk- Hagy ci Ruzinov?

Príspevok v téme: potenie ruk- Hagy ci Ruzinov?
honeybee154

Dobry den,
potrebovala by som radu od niekoho, kto uz bol na operacii s potenim ruk... viem ze v Ruzinovskej nemocnici davaju na potne zlazy akesi svorky a v Hagoch ten nerv jednoducho pretnu... vedel by mi niekto povedat aky je v tom rozdiel? znizuju tie svorky riziko kompenzacneho potenia? teda aspon mne to tak pripada, ze v tej BA je asi fakt vacsia istota, alebo sa mylim?

Deaa

neviem kam ideš ty na operáciu, že ako to tam funguje, ale ja som písala s primárom a mala som termín do mesiaca

hviezda_ka

a baby...ked ste sa objednavali..volali ste tam?..lebo ja som pisala mail ..a este stale sa mi neozvali..a este jedna vec..ze ked ste tam volali....po akom case vas objednali???....je tammnejaka cakacia doba ze napr ako to niekde byva ze aj 3 mesiace?..ci sa s nimi da dohodnut aj na operacii napr do mesiaca???..lebo by som to chcfela stihnut pred tym ako mi zacne skola na konci septembra...dakujem vopred za odpoved :)

Deaa

keď som odchádzala z Hágov tak mi mamina doniesla kávu a dezert a som odniesla sestričkám, pretože sa ich starostlivosť nedala porovnať s tou keď som si bola dať ťahať mandle... ale nemusíš dávať nič... je to na tebe

kvetinka565

Ja som si brala nejake domace oblecenie(teplaky a niake tricka)lebo prvy den mi robili este nejake vysetrenia potom pyzamo nieco teple este keby mi bola zima a samozrejme hygienicke veci uteraky a tak.Pribor som si tiez zobrala svoj hej aj zupan ale ten ti daju aj tam keby si nemala.A papuce este.A neviem co este ked ma nieco napadne ti napisem.

honeybee154

a mozem sa este spytat co si si brala so sebou do nemocnice? :D myslim ako zypan a take veci, lebo ja som este nebola na operacii nikdy a neviem co mi tam vlastne treba... viem ze je to divna otazka ale ja len tak pre istotu :D