Dobry den, mala by som otazku ohladne mojej PN. v piatok sa mi stal uraz clenka. Som momentalne na absolventskej praxi, tj stale evidovana na urade prace. zastupujuca doktorka mi odmietla dat vychadzky, ze mam sediet doma ked som PN ale z toho sa zblaznim. keby prisla kontrola a ja by som nebola doma, co mi hrozi, kedze na ziadne davky nemam narok, tj ich nepoberam? a odkial vlastne kontrola chodi, len zo socialnej poistovne? dakujem vopred za odpoved
PN a vychadzky
čo chces pobehovat, pekne sed doma a lieč sa:)
no na to že tama robíš by som sa nespoliehala. ked neberieš nemalo by sa podla mňa čo stať ale ťa môžu vyradiť asi z evidencie si myslím. a chodia na kontrolu zo socky, úradu práce, a aj zamestnávateľ len neviem čo v tvojom prípade
OK dakujem pekne :)
sa mi zda ze vyradenie z databazy neviem ti povedat presne, ale su z toho potom problemy a papierovacky tak radsej ostan doma ..
a nevies ake sankcie mi hrozia keby to nahodou porusim? prave som citala ze chodia aj z upsvar. zo socialnej by hadam nedosli ked tam robim :) hlavne mi ide o tie sankcie ci je pokuta alebo vyradenie z databazy... lebo nepoberam ziadne davky
a kontrola inak chodi v kuse od rana do vecera takze keby si sla vecer von a nemas vychadzky aj z toho budes mat problem .. dokonca som poocula ze chodia aj cez vikend
ahoj moj priatel mal toto iste lenze jemu doktorka dala vychadzky , no mas to tazke lebo doma musis byt moj priatel mal niekedy stastie ze prisli ze nebol doma ale mal vychadzky.. kontrola vecsinou chodi z okresu tam kde byvas a zo socialnej poistovni. A mas narok na 4 hodiny vychadzky na den nerozumiem ze ti ho nechcela dat.