Dobry den, mala by som otazku ohladne mojej PN. v piatok sa mi stal uraz clenka. Som momentalne na absolventskej praxi, tj stale evidovana na urade prace. zastupujuca doktorka mi odmietla dat vychadzky, ze mam sediet doma ked som PN ale z toho sa zblaznim. keby prisla kontrola a ja by som nebola doma, co mi hrozi, kedze na ziadne davky nemam narok, tj ich nepoberam? a odkial vlastne kontrola chodi, len zo socialnej poistovne? dakujem vopred za odpoved
PN a vychadzky
lost - kruhy pod očami (chela som napist nohami) :))) kvoli nohe hehe
inak, ja by som netrcala doma, sankcie za to nie su a ked nedostava ziadne peniaze, mna raz vyhodili z uradu prace a nijako ma to netankovalo, az po tom, ked mi niekolkych rokoch prisiel list, ze zdravotka chce peniaze, to som sa zapotila :)) vlastne ide len o tie odvody do zdravotnej o nic ine, zial teraz su vysoke, takze takze za 3 mesiace by vyhodeny z UP musel zaplatit cca 120 eur, ako samoplatca, co je dost pre nezamestnaneho, myslim, ze sa chodia kontrolovat ludia, co poberaju PN, ale takí co nedostavaju ani halier ani nie
a inak to s tym vyvolavanim je super napad :D no je pravda ze momentalne zijem v noci kedze sa mi z festivalu este nejak neprehodil rezim na normal a navyse najst si polohu so sadrou je takmer nemozne. takze sa mi stava ze zaspim aj o 6 rano a budim sa o 12-2 :)
jasne, ja by som to tak vazne urobil :)
cez den spal a vecer v noci sa blaznil, vramci normalnity, ved co, som PN :D tak kruhy pod ocami = vramci choroby :D
nerobil by som to ak by som nebol vykoristovany, ale ak som, tak ako inak na nich :)
bud cusat, alebo si otvorit hubu, a ked ani to, tak aspon ich taktikou, na oje.. oje.. oleeee oleee :D noc je este dlhaaa :D
a hlavne v horucavach v noci, taka normalna prechadzka, nemoze byt nezdrava, ked uz tak, zatvoreny je isto nezdravsie :) ved ziadny vitamin D zo slnka, VZDUCH!!! je katastrofalne nezdravy doma!!! (toto lekar extremne absolutne MUSI vediet, cize ordinovat domasedenie je vrcholny nezmysel))
medzi 2- 4tou? a o 5tej uz pridu, ci o polnoci? :))
teraz je teplo, veru nech vsadi na nocny zivot a nocne Mochito a cez den bude pnkovsky doma lezat :)))
no ja som nezamestnana tak nechcem riskovat, aby ma nevyradili z databazy UPSVaRu, neviem z coho by som platila zdravotne... ak mi predlzia PNku, pojdem k doktorke (uz by mala byt tu) a necham si vychadzky napisat. ta zastupujuca ma ma nejak hrozne rada, naposledy mi odmietala dat razitko na prihlasku do skoly... ochota ako bulo. rovno ked tam budem tak sa tej zastupujucej pojdem osobne podakovat za jej ochotu
normálne ma to nasralo :) a ako dlho mas byt na PN? ja ked som bola, nikto za mnou nebol a to som bola dlho, ked som bola tehotna, nepamatm si, ze by som trcala doma
no alebo mozes skusit taku takticku bitku.
zavolaj sama na seba kontrolu, anonymnu.
budes doma, odidu.
zavolaj znovu, pride znovu, zas budes doma..
opakuj aspon 50x
na 51ty prvy krat snad uz nepridu :D
(na nic nenavadzam, ale viac ako tyzdnovu NEvychadzku beriem ako obmedzenie osobnej slobody, nech sa na mna jej sef hneva kolko chce, je to magor, lebo to povedal lost.)
mne ide o to aspon na hodinu si ist sadnut pred barak na lavicku. totiz by mi mohol hrozit postih uz len preto, ze sa nezdrziavam na poschodi, ktore je na PN uvedene. sorry ale sediet bohviekolko tyzdnov doma je trochu chore, nohy mi trnu, uz neviem ako si mam sadnut na stolicku a pobehovat po 3 izbovom byte nie je bohvieco.. :)