Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kde nechal srdce???

Príspevok v téme: kde nechal srdce???
denisaTN

Rozisla som sa s priatelom. Zmierena som s tym ze spolu nebudeme, ale nemozem sa zmierit s jednou vecou. Ako vam moze nejaky clovek pol roka stale hovorit ako vas miluje, ako pre neho znamenate cely svet...a zo dna na den prejst na: je koniec, neozyvaj sa mi, musis sa cez to preniest, nebudeme spolu. Kde nechal srdce????...Dovody rozchodu nie su take dolezite...su dovody pre ktore nemozme byt spolu..som s tym zmierena...ale aj tak. Kde nechal tie city o ktorych ma tolko presviecal?? pol roka kazdodenny kontakt, vedeli sme o sebe vsetko a len tak zo dna na den dokaze tie city prepnut a nezaujimat sa??? ...boli to...

whee_ee

Možno tým len zaktýva vlastnú bolesť, možno si sám nahovára, že to tak musí byť a možno ťa celý čas klamal. Ťažko zistiť, vysvetliť, pochopiť. Vie to len on.

ta3

Deniska, boli to, chapem aj Tvoju otazku, lebo mne sa presne navlas stalo to iste asi pred mesiacom, tiez sme boli spolu pol roka, rozumeli sme si, planovali sme spolocnu buducnost, uz sme robili zmeny v jeho dome tak, aby to vyhovovalo obidvom, prekvapil ma, lebo uz na prvej navsteve u neho doma mi dal kluce od domu a spolu s tym aj moznost kedykolvek prist ku nemu ako domov, takze sa zdalo, ze ma naozaj chce, avsak po polroku ma naramne prekvapil, ze sa rozhodol vztah ukoncit, dovody boli hodne tak 5 rocneho skolkara a nie 60 rocneho muza (ja mam 58), nebudem ich tu rozoberat, tiez som nesla pochopit, kde sa odrazu podela tolka laska, ktoru mi tak ako Tebe vyznaval denne niekolkokrat, jedina odpoved, ktoru si dokazem predstavit je to, ze vsetky jeho vyznania lasky boli len falosne, prazdne slova, bola som z toho dost nestastna, ale teraz som mu za rozchod velmi vdacna, vnimam to ako zasah zhora, pretoze ak by vztah nebol ukoncil, nebola by som stretla uzasneho cloveka, ktory vstupil do mojho zivota hned 2-3 dni po rozchode, takze vsetko ma svoj dobry dovod, castokrat skryty, ktory pochopime az s odstupom casu, takze Deniska hovoris, ze u Vas dovod na to je, ze nemozete byt spolu, aj ked Ti to velmi nepomoze, ale predsa je tam teda polahcujuca okolnost preco tak rozhodol, ale netrap sa, stalo sa, lebo je to tak pre obidvoch lepsie, ver mi, pochopis to neskor aj Ty, tak utri si slzicky a s nadejou hlad do buducnosti, stretnes aj Ty svoju zivotnu lasku, tento nebol ten pravy to je iste, takze vlastne niet za cim banovat, nakoniec pol roka nie je ziadna doba, mna moj prvy vazny chlapec nechal po osmich rokoch a prezila som, ber to tak, ze sa to muselo stat, lebo tak to bolo spravne a hned Ta to bude o polovicu menej boliet, vela stastia

Deria

Nepovedala by som, ze dovody nie su take dolezite. Tazko si urobit o tom usudok, ked nepozname dovody rozchodu. Mozno ho rozchod takisto boli ale nechce predlzovat bolest vas oboch, preto tak razne, ze sa boji kontaktu s tebou?