ako dosahujete orgazmus, vy zeny... som s priatelom uz vyse roka ( je to moj prvy priatel) sexualne zijeme aktivne - t.j. den co den.. lenze ja som za cely rok nedosiahla este vobec orgazmus! ani klitorialny a vaginalny uz vobec, neviem ho dosiahnut ani sama :// pytala som sa na to zenskej a ta mi povedala ze mi s tym poradit nevie.. co mam robit prosim vas?
Ziaden orgazmus?
Ak by si nemala klitoris, gynekológ by ťa na to asi upozornil. Či? Ja si to ani neviem predstaviť, ako to nemôžeš vedieť. Buď tam je, alebo nie.
A nech ťa priateľ po svojom orgazme ešte políže, povenuje sa ti. Až taký unavený byť nemôže :)
a co je horsie, mam pocit,ze nemam ziaden klitoris! neviem ho najst ani ja a ani priatel
Nie..vobec nato nemyslim,len vies ked si s niekym rok tak ta to trosku trapi, vacisnou po sexe.. ono... ide o to,ze ja som najviac vzrusena prave v tej faze,ked je priatel uz na vrchole blaha...totizto ked mame 69 polohu, on ma lize a aj ja jeho tak ako nahle on zacne mat orgazmus, tak jedine v tom okamihu som najviac vzrusena,lenze to on je uz unaveny a prilis sustredeny na seba takze to vacisnou dopadne tak ze nijak.. :( som z toho zufala a je mi z toho uz normalne do placu..skusali sme asi vsetky mozne lubrigacne gely oralne ma moze robit aj hodinu a nic a rukou to iste a to iste aj pri sexe...
Ide ti pri sexe hlavne o to, aby si ho mala?