Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nespavost

Nevyspata

Ja neviem ci som alergicka ale pochybujem nenaslo sa nic na co som alergicka a ani si nemyslim aby to tak bolo .. ale nikdy nemozem spat stale sa hadzem :( a pritom som unavena ze chcem spat

janoo

Nevyspata: prehadzovanie a skopavanie sa v noci je priznakom zvysenej hladiny histaminu.ni si alergicka na zihlavku?

Nevyspata

ano tie nevolnosti zacali teraz, pretoze som velmi malokedy brala antibiotika, kedze som bola malo co chora , a tie mi predpisal doktor co ma nepozna.. ano teraz mam jeden den po dobrati , a cudne mi huci v bruchu az mi tam buble ..

Annika1987

lieky uz si dobrala, vsak? kedy si ich dobrala? je v letaku medzi neziaducimi ucinkami aj nevolnost a nespavost? malo by to samo odzniet, ak to je z tych liekov

Nevyspata

Moze to byt splnom ale aby mi bolo zle to asi nie :( brala som antibiotika z nemecka metronidazol a od vtedy mi je divne .. nevolno..

Annika1987

Z niektorych antibiotik ti moze byt nevolno od zaludka alebo mozes aj vracat. Pozri sa do letaka, mozno je tam ako vedlajsi ucinok aj nespavost. Jednoducho ti tie lieky nemuseli sadnut.