Chcela by som sa spytat, co mi je nedokazem v noci zaspat stale sa len prehadzujem, rano mi je zle , brala som antibiotika lebo mi ich doktor predpisal ? moze to byt z tich antibiotiK ? Mam cudne nevolnosti :(
Nespavost
Ja neviem ci som alergicka ale pochybujem nenaslo sa nic na co som alergicka a ani si nemyslim aby to tak bolo .. ale nikdy nemozem spat stale sa hadzem :( a pritom som unavena ze chcem spat
Nevyspata: prehadzovanie a skopavanie sa v noci je priznakom zvysenej hladiny histaminu.ni si alergicka na zihlavku?
ak uz si s uzivanim skoncila, tak uz to nechaj tak, prejde to
myslím že treba ísť za doktorom a vymeniť atb.
ano tie nevolnosti zacali teraz, pretoze som velmi malokedy brala antibiotika, kedze som bola malo co chora , a tie mi predpisal doktor co ma nepozna.. ano teraz mam jeden den po dobrati , a cudne mi huci v bruchu az mi tam buble ..
lieky uz si dobrala, vsak? kedy si ich dobrala? je v letaku medzi neziaducimi ucinkami aj nevolnost a nespavost? malo by to samo odzniet, ak to je z tych liekov
a to len teraz keď berieš tie lieky , alebo aj inokedy?
Moze to byt splnom ale aby mi bolo zle to asi nie :( brala som antibiotika z nemecka metronidazol a od vtedy mi je divne .. nevolno..
nie je to splnom???
Z niektorych antibiotik ti moze byt nevolno od zaludka alebo mozes aj vracat. Pozri sa do letaka, mozno je tam ako vedlajsi ucinok aj nespavost. Jednoducho ti tie lieky nemuseli sadnut.