zmenil sa

Príspevok v téme: zmenil sa
Kamila550

ahojte, zmenil sa mi priateľ.. mám pocit, že mu idem na nervy...sa ho niečo spýtam tak mi poviem, že čo sa ho pýtam veci ako malé decko...furt hučí..už mi to začína liezť na nervy a pociťovať, že mu prekážam a má ma dosť...keď mu ja nenapíšem smsku tak zaútočí na mňa, že prečo som sa neozvala a tak, ale keď on sa neozve tak to nič...a keď mu to vyčítam, tak mi povie, že nemám do neho hučať...cítim sa čisto nespravodlivo v tomto vzťahu ...je nejaké riešenie ako by sa to zmenilo alebo ako sa mám k nemu správať???

Kamila550

weatrix: máš pravdu, som na neho príliš naviazaná..chcela by som byť s ním každý deň, ak sa to nedá tak aspoň čítať od neho pekné smsky...ale vidíme sa 2krát aj raz do týždňa (pracuje, pobehuje hore dole a robí si svoje veci) a napíše a odpíše mi cez deň max. 2 smsky alebo zavolá...dnes sme sa mali stretnúť, ale mi zavolal, že treba mu zase pobehovať hore dole tak to preložil na zajtra...rozmýšľam nad tým či mu mám vyhovieť a ísť za ním (čo by som najradšej spravila) alebo ho potrápiť a tiež to zrušiť a ísť s mamkou k babke pomôcť..keď mi začne škola na výške určite nebude taký pokojný ako teraz, lebo som doma a nikam nechodím..

weatrix

zacni sa tvarit ze sa nic nedeje ,,, nebud na neho taka naviazana a uvidis ze mu to zacne vadit ,,, proste bud mila a nevycitaj mu nic tvar sa ze ti je to jedno ,, uvidis ako sa ptom bude citit on a ked ti nieco zacne vycitat povedz mu nech nehuci xD ,,, a potom si uvedomi ze sa k tebe ma chovat lepsie ,,, vies chalani su taky ked zisti ze si na nom zavisla a ze mu patris zmenia sa musia mat stale pocit ze o teba musia bojovat m,,