chcela by som sa spytat, ako mam zbalit chalana. vobec sa mi to nedari. co na nich zaposobuje? hrozne by som chcela mat chalana ale viem ze mne sa nikoho zbalit nepodari...
potrebujem poradit
KEDY TREBA PRVY KRAT IST KU GYNEKOLOGOVI
ani mna nikto nechce,a ked niekoho mám tak si to sama všetko poklašem
Olinka19 skus mysliet menej pesimisticky lebo ked si budes vraviet ze ta nik nechce tak to tak aj bude.Bud proste vesela a mila holka a urcite si ta casom niekto vsimne.Hlavne nesed doma a nelamentuj.Ked budes vsade rozsievat dobru naladu tak nikoho balit nebudes musiet lebo budes sama zbalena.Daj tomu len cas,lebo ked to takto silis a ides niekde s tym ze chcem tam dakoho zbalit tak neuspejes lebo stale budes rozmyslat nad taktikou a budes neprirodzena.Neboj sa ten pravy si ta vsimne.Inak kolko mas rockov?
Skús niekde na témach nájsť so žltou ikonou Ethel, tá je super odborníčka a je od fachu. Ahoj.
vierka sa prave zobudila?
a všímaš si ľudí okolo seba alebo chodíš po svete so sklonenou hlavou a počítaš kamienky na chodníku ????
Prečo ťa nikto nechce?
zachvilu bude tato tema zamknuta a inac, mne osobne by ovela viac chutilo, keby som bola tou zbalenou ja, ako keby som mala balit niekoho ja - ono je sice rovnopravnost, ale nezabudni olinka, ze zena je v istych veciach stale len zenou - a to je na tom to pekne...
ale prosim vas ved ja to myslim vazne a akoby ma on mohol zbalit ked mna nikto nechce. tak poradite mi?