Ako naucit dieta kakat do nocniku

ferdomravec

ja bisom ti rad pomohol nemam deti tak nevjem ale si mislim ze kebi som mal tak bisom kupil pekni serblik taki co bisa tomu malemu pacil a bisom ho tam posadil aj ja bisom si sadol vedla neho a bisme sa hrali az bisa vikakal. mozno tito pomoze cosom napisal vela stastja!

siana

neviem, co sa tam riesilo necitala som predosle,
nesnaz sa nasilu ucit dieta na nocnik. Kazde dieta ma svoj cas, niektore 2,5 roka, niektore skor ine neskor. Nie je ziadna hanba, ked to je neskor. Dieta nie je pretekarsky kon, aby sme sa chvalili ako je lepsie ako ine. Ked sa prebudi, tak na nocnik ked sa naje tak tiez, aby si budovalo navyk, pochvalit a hotovo. Nervacenie si nechajte na niekoho ineho, nie na svoje dieta. Ked budete nervozni, ze to akosi nie je podla vlastnych predstav, dieta si vybuduje blok a naopak, bude sa bat pytat. Toto mam z vlastnej skusenosti z prace v jaslach.

sojase

ja som ho odnaúčala tak že mal šerblík v chodbe chodil okolo neho aj 100 x za deň a pokúšala som sa ho tam posadiť každú pol hodinu a ked sa vyčurkal tak sme robili "oslavu" ako niekto uviedol a vonku to bolo naštastie ca okolo leta. vonku som brala aspoň 10 ks kraťaskov a behal bez slipkov tiež sme to riešili že sme skúšali každu 1/2 hoďku cikať a keď sa pocikal čo sa vždy stihol nikolko krát za ten deň tak sme prezlieky a hotovo. možno 1-2 mesiace to trvalo ale šlo to. stačí chcieť a fakt dodržať asi to 1/2 hodinove skušanie .....

milanzv

Dôležité je častejšie ju dávať na nočník a chváliť a chváliť a chváliť.Pri častej pochvale sa detičky učia všetko rýchlejšie.Mám to vyskúšané. :)

talentmania

Skus to tak ze uz nekupis plienky moj tak isto bol natom dokonca ked som mu povedala ze plienku uz nemame tak sa sam isiel pozriet ci naozaj uz niesu a tak ked ich nenasiel tak uz nemal na vyber.No len horsie je to ak jej to nebude vadit ked sa pocika do nohaviciek.Moj s tym problem nemal nastastie hnet isiel na WC nepocikal sa uz potom:)

.....

viem o tom ze je problem naucit dieta kakat na nocnik,ale moja dva a pol rocna slecna tam nechce ani len cikat ja uz fakt neviem.ció s nou mam urobit?ak nemala plienku dva krat sa pocika do gatiek a radsej mi sama tu plienku priniesla ze jej mam dat.inac je velmi bystra a sikovna rozumu ma za dvoch este mi aj povie aby som jej ritku pomastila lebo ju pali ale pytat sa nebude.ak sa vykaka tak to mi povie ale aj keby mala plienku uplne az po zem nacikanu tak to jej vobec nevadi.ja uz neviem

LETICIA

no aj ja mam 2rocneho syna teraz mal a tiez potrebujem radu ako kakat na zachod, cikanie bez problemv, ale on ma akoby problem, ked na neho niekto pozera, vacsinou chodi to robit do hracieho stanu a potom vyjde a povie, ze hanba, pred tyzdnom sme boli na kupalisku a uz som videla, ze sa kruti hore dole, ze chce kakat, vzala som ho za strom, mal aj plienku, ale nic nemohol, tak som ho vzala do kabinky na prezlecenie a tam sa vykakal, ale musela som tu kabinku este aj zavriet a nepozerat.

talentmania

No moj nocnik nechcel ani vidiet tiez radsej kakal do plienky az kym som ich nekupila a bolo. Povedala som mu ze nemame ze v obchode uz nemaju iba pre malicke babatka.Tak potom vydrzal asi tiez az dva dni ale na nocnik ani zanic tak som mu povedala ze moze ist aj na zachod a bolo odvtedy nocnik uz nepouzival ani na cikanie:))