Prejdem k podstate problemu.Mam 19, a uz dost dlhu dobu si hladam to prave dievca na vazny vztah, no nedari sa mi to. Nedavno sa mi na jednej miestnej zabave podarilo spoznat jedno dievca, o 2 roky mladsie. Pekna, zlata, zahladeli sme sa do seba, zblizili, az to skoncilo pri tulani, maznani a bozkoch. Bola fakt zlata, povedal som jej o tom, ze si hladam vazny vztah ... ziskal som jej cislo, FB, vcera sme si pisali, a bolo mi povedane, ze si so mnou nezacne, lebo som pre nu prilis dobry chalan a ona ma zlu minulost, a ine kidy. (samozrejme som neni vcerajsi a tym argumentom neverim)
Spytal som sa jednej kamaratky, nech mi poradi. Povedala, ze mojou chybou je to, ze som k babam naozaj prilis dobry, ze by som im zniesol "modre z neba". Baby vraj hladaju kasanovu, ba dokonca mierne namysleneho chlapa s kuskom arogancie, a nie takeho "dobraka" ako som ja. Vraj to ich nepritahuje.
Ja sa potom pytam, co preboha zeny chcete ?? Ked mate toho "kasanovu" placete, ze sa k vam zle chova, ze vas podvadza s inou. Avsak dobry typ chalana je pre vas nezaujimavy, nudny ...