Vie niekto preco nechcel oral?

Príspevok v téme: Vie niekto preco nechcel oral?
snehuliatko

ahojte mam na vas jednu otazku a mozno niekto pozna odpoved..vcera som to svojmu priatelovi chcela spravit ustami podotykam ze prvy krat...zacala som s tym a po par sekundach mozno 10tich mi zodvihol hlavu..preco to spravil? nechcel to? sex spolu mavame normalne a on mi to tiez robi ustami ale ked som chcela ja tak ma odstavil...

demiro4

Nepovažujem to za neveru,ale len za vzájomné doplnenie toho,čo mi partnerka odmieta poskytnuť,zlatko,vieš Ty to tiež chceš robiť a nemôžeš...no ja to potrebujem k sexu a strašne moc mi to chýba!!!Rád sa hrám s klitorisom,vylyzujem jaskyňku,až k orgazmu,no manželka má k tomu odpor,nemôže to skrátka...nemôžem ju nutiť,no niečo spraviť musím...za takou,čo to robí denne 20chlapom,tak to nie!!Musím nájsť ženu,čo to potrebuje a tiež mi to tak spraví,tužim po tom,rozumieš a chcem to pravidelne!!!

snehuliatko

preboha, Demiro, načo ti je manželka, keď nemáš problém s tým byť jej neverný?! nezávidím tej žene

Demiro2

Snehuliatko.
Tu je demiro,máš podobný problem,odkial si?
bolo by dobre to nejak skombinovať medzi namis oralom tak raz mesačne.Odkial si,ja od Nitry.

snehuliatko

sojase - nemysllim ze ho to bolelo a preco by sa citil blbo ked on mi to robieva pomerne casto? :D
a ta3 - to moze byt tak ja si doma pocvicim na banane :D dakujem vsetkym za vase nazory a rady

ta3

ak si to vobec robila prvykrat, urcite nemas spravnu techniku a preto to stopol, inak si to neviem vysvetlit, lebo muzi zvycajne za oralom saleju, no nic to, nikto uceny z neba nespadol a dobremu sexu sa treba naozaj ucit, pri "fajceni" je dolezite, aby si to robila fakt doslova ako pri fajceni, ved prave podla toho je to pomenovane, mala by si v ustach vytvorit podtlak a vysavat ho, skus to takto a garantujem Ti, ze Ta neprerusi