Chcem sa len opýtať je lepšie cvičiť v teplákoch a dlhom tričku alebo v kraťasoch a krátkom tričku? V čom cvičíte vy? Prosím poradte :) Ďakujem za každý jeden príspevok
Cvičenie- oblečenie
talentmania, jasne ze som videla - aj ja mam niekedy mikinu ale v tychto horucavach urcite nie :)) navyse nie je velmi dobre sa spotit v mikine apotom si ju vyzliect, tak sa da len prechladnut. bud ju mam cely cas alebo si ju dam az na zaver na kardio, ked uz ale inak nosim kratase ziadne dlhe plandajuce teplaky co zavadzaju a vyhrnaju sa. blee! oblecenie ma byt hlavne pohodlne. co komu vyhovuje.
a baby hlavne dobre podprdy, ne ze ako u nas jedna hviezda chodi bez... niektore zas take ze ked bezia az mi je ich luto, ale aj tak je uplne najviac "super" ked pride chalanko obuty v slapkach. minus sto bodov.
Booze vy to beriete ako by som napisala ze si mate dat na ruky rukavice na hlavu zimnu ciapku a okolo krku sal.To ste este nevideli vo fitku nikoho v mikinne?:D))):D)))A ked bezim na beziacom pase cca 15 minut tak mi je uplne jedno ci mam mokre ruky alebo nie pretoze po cviceni si mikinu dam dole a dam si tricko s kratkym rukavom a idem posilovat to je cele:))
no tak dnes by ma nikto v mikine do posilky nedostal. :D v zime mozno v tenkom tricku s dlhym rukavom ale teraz?! ved uz aj tak tam kvapkam po dlazke :DD
Dnes to vyskúšam a dám vám vedieť či som prežila ;)
telo spaluje tuky aj pri termoregulacii, takze az taka hlupost s tym obliekanim nebude.
ale je to na umretie mat v tomto teple dlhe nohavice a dlhe triko..
talentmania, neviem si predstavit mat na sebe mikinu.. navyse, je august a teplo jak svina :D
Ďakujem tak dnes sa pekne naobliekam :)
talentmania...ja by som si to vedel predstavit :D