co mam robit, ak ma svrbi posva? nechcem ist k lekarke, nejake rady mozete poskytnut?
svrbenie posvy
Samko-odpoveď na materských znamienkach..hi
soska_prepáč...vidíš ako jedno slovíčko zmení tému?! Ak to velmi svrbí,choď radšej k doktorke,urobí ti výter a naordinuje čo treba...Vieš na dialku sa ťažko radí...
Prečo?
:-))))) vyberať len na jeseň a v zime,na leto nie(zalepiť)...
prijemneho miesta? :) si vas tu citam.. inak rozmyslam, ze pojdem asi k doktorke..
Budem sa musieť odhodlať, lebo cez dovolenku by mi asi robilo garazdu. Máš pravdu, sme fakt na inej téme. Z takého príjemného miesta sme sa presunuli na škaredé znamienka, že?
poznala som a poznám ludí,ktorí znamienka zanedbávali(sme asi v zlej téme..hi)Takže sa rezania neboj,lebo budeš cítiť len inj a potom už bude pohoda....Ano je to atb,preto mi ho dali na zápal...
A ten chloramfenikol je tuším ATB, ale neviem, čo ešte vyrábajú. Kedysi som to dával andulkám a korelám.
No ja sa voľajako rezania bojím, tak to radšej odsúvam, hoci kožný aj chirurg sú moji kamaráti.
Samko,ja keď mám zapálené znamienko-ide von..Ale niečo mi raz na znamienko dali,myslím chloramfenikol..