Ahoj, bol uz niekto vo Vysnych Hagoch na ocnom oddeleni? Ja idem vo stvrtok prvy krat, zatial len na konzultaciu na ambulanciu. Ako to tam chodi, kam ist, kde sa mam po prichode hlasit? V zivote som tam nebola, netusim ako to tam vyzera a aky je tam system. Vdaka za rady
Vysne Hagy - ocne oddelenie
ahoj Janka, dik za rady, vcera sme tam boli, dole pri vratnici je obchod s potravinami a drogerkou, co som si vsimla, no a ustav je teda poriadne bludisko, informatorka nas navigovala na ocne oddelenie a ked sme tam dosli, tak uz som nevedela ako naspat :D ocna ambulancia je priamo na oddeleni. Zatial si ma tam nenechali, ale priroda a pocasie tam bolo tak nadherne, ze by ma veru nemuseli dvakrat prehovarat :)
naposledy som tam bola v r.2008-takze mohlo důjst aj k zmenam....
rado sa stalo-potom daj o sebe vediet....
spolocne soc. zariadenia,tam,kde som chodila ja -izby 2- 3 postelove...Mozno ocme je po rekonstrukcii...,lebo niektore odd. vtedy upravovali.
tam je bufet,posta,pri hlavnom vchode do arealu -dobre zasobene potravny...aj s drogeriou ,masiarstvom a zeleninou.Cez den v civilnom obleceni,ked mas volny pohybovy rezim,do jedalne primerane oblecenie-tiez na vychadzky-obuv a oblecenie...