reitisa

Príspevok v téme: reitisa
hadka

ahojte potrebujem poradit ako sa zachovat ,, mam priatela a kus sme sa dnes pohadali ja som sa mu ospravedlnila lebo to bolo fakt ze za nic ,,, a on chce ist stanovat aj ked sme sa dohodli ze zajtra sami dvaja pojdeme na chatu ,,, a opvedal ze zato ze sa neviem chovat nejde so mnou ,,, a ja som mu fakt som ho prosila nech ide a nech mi prepaci ze som kus vybuchla ,, a neviem ako sa mam zachovat ked pojde ci mu mam zdvihnut telefon ked mi bude volat alebo ist s nim ked on povedal ze je mu jedno ci pojdem ze mozem ako ja chcem ,, a to mi pride ako by som sa vtierala ,,, alebo ked mi bude z tade volat mu mam zrusit a nezodvihnut mu ako on mne dnes cely den po hadke ,,, ked ja fakt ze nikde nechodim kvoli nemu fakt ,, ani stanovat ked ma volaju ani nic ,,

Jaja26

pohádali ste s kvoli sprostosti a on ti celý deň nedvíhal telefón? a potom ťa vytrestal? a ty si čo? jeho decko, ktoré si neupratalo izbu tak sa nemože pozerať na telku????

miki33333

moja zlatá, utekaj, lebo takto ťa bude terorizovať celý život!!! kvôli maličkostiam bude trucovať, takto ťa trestať, nútiť ťa aby si vždy a zakaždým ustúpila a poslúchala /lebo ty sa mu naozaj vnucuješ, iba si zaľúbená/, a kvôli dôležitým veciam bude skutočné peklo. Ber nohy na plecia. Ak neveríš, pohľadaj odborné články. Je to strata vlastne identity/nekonečné ústupky/ kvôli tomu, aby sa na teba usmial!!!

hadka

no nakoniec tam nesiel ale nesiel ani so mnou ,, a on je taky ze ked sa pohadame potrebuje cas aby sa ukludnil a az potom to riesime ,,, dnes sme sa uz udobrili a dohodli ze pojdeme nabuduce ,,,

llenkaa

na tvojom mieste by som zmenila partnera. Veď hádky vo vzťahu sú úplne bežné, a za to keď sa raz niekto poháda sa plány meniť nemusia. A pokiaľ máš pocit, že sa mu vtieraš... to máte čo za vzťah???