Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako dostat druhu sancu?

Príspevok v téme: ako dostat druhu sancu?
limariten

boli sme spolu 4 roky. rozisla sa so mnou pred mesiacom a pol ( jún 2011). tento rok som sa k nej spraval hrozne. vyvrcholilo to tym, ze jej brat mal svadbu a tam som sa opil a vynadal jej. strasne ma to mrzelo, nepamatal som si to. po 2 mesiacoch sme boli spolu na dalsej svadbe. hovorila, aby som nepil, vycitala mi to. opat som si vypil a dopadlo to fiaskom. vtedy sa rozisla so mnou. velmi to lutujem. chcem ju spat, ale ona je rozhodnuta pre definitivny koniec.

teraz viem, kde som robil chyby. zmenil som sa, povedalo to aj okolie. no, ona tomu neveri. co mam robit?

limariten

myslym ze list nepomoze,to co citim vie velmi dobre.ved si nemysli ze som jej nepisal.ale z toho co som pocul neviem co si mam myslet.ked sa stretla s mojim kamaratom pred 2 tyzdnami tak mu povedala za sa ma na nic a je vjej luto ako to dopadlo aked sa strela tento tyzden s nou sestra tak jej povedala ze jej nechybam,a ze nikoho nema a nikoho nechce

Maoam

Tak jej napis list...klasicky list pisany rukou. (ceni sa viac) To co citis, k nej, co si o nej myslis, co o sebe, ze to lutujes a tak...a hlavne vydrz, ak si chlap a ak to myslis vazne, tak sa drz dostatocne dlho, aby si to vsimla, aby jej to aj okolie povedalo a tak...ale necakaj, ze sa vrati na 100%, je to len na jej dobrej voli a jej rozhodnuti, co urobi. Dolezite je ze si priznas chybu a nic nebudes hadzat na nu.

limariten

keby viem ze za ten rok sa to da dokopy tak neni problem,ale ci to vydrzim psychycky to neviem.odvtedy vobec nespavam,nejem,schudol som dost,myslym na nu kazdu minutu,je to nieco fakt strasne,omnoho horsie ako keby mi napriklad trhali zub,len toto trva stale.o tom ze ma lubila nepochybujem.ked sme aj spolu chodili na vysku a kamaratky jej hovorili ako to je z nas uplne citit ako sa lubime.ked sa porovnam s druhymi parmi tak viem ze to bolo perfektne

limariten

no pocas tohto roka sa neda povedat ze som nieco spravil zle,len uz som sa nespraval tak ako by si zasluzila,a na tych svadbach som to povedal iba jej nikto iny o tom nevedel.po tej druhej svatbe ked som u nich bol tak som cakal ze ma svokor dojebe,ale len povedal ze som nemal ist pesi domov,ze sa mi mohlo cosi stat.a ze som sa bavil a nemal so odist-ale on nevedel o to co som jej povedal

jajka001_

skus to tak o rok a zatial na sebe makaj. ak ta lubila, da ti druhu sancu, ak jej dokazes ze si sa fakt zmenil. ale mesiac je malo. aj polroka je malo.

Maoam

No tak sa snaz, ak ti na nej fakt tak velmi zalezi. Ale nechaj jej cas a moznost rozhodnut sa sama. Nenut ju, netlac, neotravuj ju. Ale daj jej vediet, ze co pre teba znamena a ze sa menis.