ahojte..prosím poradte,už neviem ako dalej..mám vetčšinu dňa derealizáciu.. stále pocit nereálna..bral som antydepresíva..asi pred rokom..som ich vysadil..lebo som sa cítil celkom fajn..teda lepšie bez nich ,ako s nimi..ale cez toto leto,prisli derealizacie.. ale dost silne..a trvaju cely den..stale mi je divno.. co by som mal urobit? teraz od septembra idem do školy a bojím sa ,že to nezvládnem.lebo vážne som moc \\\"prepaty\\\" uplne divne..stavy,par krat rozmýšlam ,že už ide o schizofréniu,lebo to čo sa somnou robý ,je až nemožné..
Stála derealizácia
ops, stará téma
Drogami poškodený organizmus sa musí vyčistiť a opraviť. Skús dobrú stravu, spánok, oddych. Aspoň pár týždňov, a uvidíš či sa niečo zmenilo. Ak sa dá absťák vydržať, tak ho ignoruj, a stále si opakuj prečo nechceš drogy.
Dá sa to vyliečiť derealizacia.webgarden.name
Derealizácia a depersonalizácia bývajú častými signálmi schizofrénie. Treba čím skôr navštíviť psychiatra. Aj ja som to mal. Veľmi mi pomohli lieky - antipsychotiká, konkrétne liek Abilify.
ajajajaja22 dakujem.. uz som to videl..tak davnejsie.ale dakujem ze si sa ozval.strasne ma to potesi ak sa mi niekto ozve.. myslis ,ze sa s timto co si poslal da pomoct? aj ty inak niecim podobným trpíš? či ani nie ?
cavte ..vedeli by ste mi este niekto poradit?jedina cesta je ist k psychiatrovy?a jest antidepresiva?netrapia ma ataky paniky..alebo uzkosti..sem tam pride ale aj odide..ale ta derealizacia stale stale pocit nerealna..niekedy jak keby som bol dezorientovany.taky strihy
Nastiv psychiatra. Ak ti ten predosly nevyhovoval, skus ineho.