Dýcham , vnímam NEŽIJEM Ako ďalej ?

Príspevok v téme: Dýcham , vnímam NEŽIJEM Ako ďalej ?
Nepodstatna

Už rok trpím ppp ... ale neliečim sa . Kedysi som mala "pevnú vôľu" .. aj počas tohto roka som bola kedysi hore , inokedy na abslútnom dne ... No pred pár mesiacmi sa všetko zrútilo . Začala som nenávidieť svoje okolie a seba oveľa viac ako kedykolvek predtým , neznášam vychádzať z domu a zabávať sa s priateľmi . Neznášam sa a mám pocit že som len obyčajná nula ktoré i nezalúži žiť . Ale tie neskutočné depreie ktoré sa začali pred pár mesiacmi dopeli k tomu , že mám ruku celú dorazanú :-/ viem že je to zlé viem že robím cyhbu , viem , že potrebujem psychológa ale bojím sa ho ! A tak potrebujem nejaké rady ako i môžem pomôcť sama . Rady ako byť šťatnou , rady ako zahnať chuť ubližovať si...

miska51

neviem kolko mas rokov ale svet je taky krasny ved zivot si si nedala anemas pravo si ublizovat zacni robit nieco co ta bavi co ta potesi kup si nieco pekne na seba aby si mala radost mysli poyitivne a tes sa na kazdy den co prezijes ja som mala muza velmi chori mal rakovinu a chcel zit no nemohol zomrel 49 rokov mal ja mam 51 a som vdova zamysli sa ako to je na svete tak preco sa trapis ved svet je krasny a zivot este krajsi ahoj

jankaaaaaaaaa

potrebujes psychiatra. mala by si mat obavy zo svojej psychiky, nie z psychiatra. jedine to ti moze poct, mas tak nastrbene psychicke zdravie ze si nepomozes sama ani ziadny priatel ani rodina, tu jedine pomoze odbornik. tak sa nato odhodlaj a daj sa liecit, inac to bude iba horsie a horsie, co sama nechces. drzim ti palce, s odbornou pomocou to zvladnes