Ahojte. Mám vzťah na diaľku, nikto z mojich blízkych to nezažil a preto ma nedokáže nijako podporiť, sú to len márne pokusy a reči o tom, aby som to radšej vzdala. Prípadne nemajú ani záujem sa tým zaoberať. Chcela by som nájsť niekoho, kto je na tom podobne ako ja, aby sme sa mohli vzájomne podporiť a porozprávať sa :). Teraz prežívam trošku smutné obdobie a potrebujem spriaznenú dušu viac ako predtým. Prosím ozvite sa.
Ďakujem :)
Hľadám spriaznenú dušu
a prečo nie? :) mojim cieľom bolo/je nájsť niekoho kto má podobne ako ja tiež vzťah na diaľku, niekoho s kým by som sa o tom mohla porozprávať a tak :) alebo niekoho kto by ma podporil :)
preco si hladas spriaznenu dusu, ked mas akoze ten vztah na dialku?
Jajka001_ - vďaka myslím že ma tak nejak berie aj moje okolie :)
suhlasim, posobis na viac ako na 14. tak minimalne na 17
aha, áno tie témy som už čítala :) vďaka :) vzťahom na diaľku myslím že jeden je ako v mojom prípade že ja som tu na slovensku a ten druhý je v Čechách, chápeš :) prečo by som sa s tebou baviť nechcela? :) v pohode rada spoznávam nových ľudí :)
vies co by ma zaujimalo? Co myslis tym vztahom na dialku? Inac neviem ci by si sa chcela so mnou bavit, ale takto cez forum to vcelku obstoji. Precitaj si temy zmena osobnosti a zoznamenie a potom zváž. Inac na 14 sa mi zdas dost vyspela. Podla tych reci.
aha... a nemas nejaky skype, icq, mail, hocico? :D :) len ak mas zaujem :)
ja mam 17 a som z hlohovca- takze druhy koniec republiky
nijaky - 14 (asi si povieš že som ešte decko :D) okolie Košíc, prečo? :)
a kolko mas rokov a odkial si?