Prosim vas o radu a nazor.....uprimny.Pred 2rokmy som sa rozviedla,exmanžela mam ale este stale rada.Priznavam že na rozpade vztahu mam tiež svoj podiel....zmenila som sa ale...a velmi.Zavrela som sa doma a nedokažem mat vztah s inym mužom.Moj ex je ale velmi hrdy človek a MA AJ VAŽNU ZNAMOST.Kedže často chodi po nasu dcerku stale ho mam na očiach.Najradšej by som ho objala zniesla by som mu aj modre z neba ale ignoruje ma.Tak velmi by som chcela vratit čas...tak velmi ho milujeme ja aj dcerka....Mam strach že ma vysmeje ak mu ukažem svoje city.Niekedy mam pocit že ma este trocha miluje...no neviem.On svoje city nikdy neprejavi.Dá sa dvakrat zalubit do tej istej ženy?Chcela by som aby ma spoznal teraz aka som.
NADEJ
Velmi pekne vam všetkym dakujem.....držte mi prosim palce.Nebudem to robit cez dcerku ale pokusim sa znova si ziskat jeho lasku.Vložim do toho všetko.Aj ked problem je v tom že mi sa vidime za dva tyzdne maximalne minutu...že nema čas...je to workoholik a jeho nova znamost je jeho ZAMESTNANKYNA.....takze su kazdy den spolu či chcu alebo nie aj ked je to 19ročne dievča
Ahoj kleo. prečítala som si pozorne všetky riadky. Zaujalo ma to,nakoľko som niečo podobné prežila. Som rozvedená 4 roky. po rozvode som bola šťastná,ospútaná od problémov a hlavne, sama sebou. Mám syna,ktorý svojho tatina ľúbi nadovšetko, a možno práve preto sa na naliehanie nášo syna a aj ex 2 roky po rozvode stretli opať naše cesty. Ex sa tváril,že teraz nám to už naozaj vyjde,a aj snažil. Postupne si začal u mna upevňovať dôveru,ale....... Znova prišli tie isté problemy,pre ktoré sme sa rozviedli. To už som ale bola v depresiach a nevedela som ako povedať synovi,že my dvaja ecistenciu nemáme. Bolo to ťažke,ale prešla som peklom,kym som sa od neho odpútala. Doteraz ma citovo vydiera a vypisuje listy. Kedysi som na ne rozhorčene reagovala,ale teraz mu už nevenujem zo svjho času ani riadok. Kleo,ak ste mali problémy pre ktoré ste sa rozviedli,tak ver,že vás budú prenasledovať počas celeho života. Ja s tým zaspávam. keby som vedela,tak druhú šancu už ex nedám. Ale ak ty vidíš a cítiš,že ešte môžte patriť k sebe,tak sa o to pokús,pretože si raz môžeš vičítat,ze si pre to nič neurobila. Len neviem,či je správna voľba ísť s tymto cez dceru. Pre decka je to vždy najťažšie. Skús ju v tomto obísť,lebo deti by boli najradšej keby ste boli spolu. Lebo deti sklamanie nevedia odpustiť. Môj malý sa s tým už zmieril,aspoń dúfam. Skús to možno cez list. Isto si ho prečíta,a ak sa bude chcieť porozprávať, máš šancu. Prajem ti, aby sa ti toto želanie vyplnilo a nezostala si nikdy sklamaná. držím palce.
Zalubit sa asi da ja dvakrat do tej istej zeny. Zalezi na tom, kvoli comu ste sa rozisli, mozno aj keby ste sa dali opat dokopy zas by to skoncilo v slepej ulicke. Ale kedze ma vztah, tak myslim, ze nebude chciet nieco menit. Ty ho poznas najlepsie, mozno rozhovor by vyjasnil niektore veci aj ked kvoli dcerke by to bolo krasne, keby ste boli spolu...ale davat to dokopy len kvoli dcerke nema vyznam...musi tam byt laska
Kleo ja by som zvolila rozhovor na tuto temu s ex.Vyjasnite si situaciu povedz mu co citis co prezivas a prijmi to co povie.Len nechci hned odpoved.Popremyslaj,co vsetko by si mu chcela povedat,spomen aj casy ked bolo dobre,pripomen mu co bolo v manzelstve pekne a co z neho mate spolocne.Len nechci odpoved hned a ani mu nedovol aby ju hned vyslovil,lebo slova v mysli sa dlho mozu opakovat a ak nieco zasejes moze vzklicit.No potom respektuj jeho rozhodnutie.Mas to tazke ale tazsie je nevediet na com si.A samozrejme na kazdy rozhovor musi byt pokoj.Takze zisti aj to v akom stave sa nachadza,lebo len pokojna mysel dokaze prijimat.drzim palceky najme za malu,lebo ona vas ma rada oboch.
vzdy ta bude milovat ako matku svojich deti,otazne je ci aj ako zenu.neviem preco ste sa rozviedli,ale rozhodne by som ktomu nezneuzivala dceru ako ti radi zc.no myslim si ,ze by ste mali stravit isty cas spolu-len vy dvaja- vymysli nejaku prilezitost a porozpravat sa-neboj sa mu povedat co citis-ak to neskusis nikdy nezistis ci sa dalo este cosi urobit,ale k laske nemozno nikoho donutit.
Moja kamaratka mala ten isty problem,vzdy mi hovorila,ze ked pride ex pre dceru,ze by sa od lasky nanho vrhla,ze taky cit nikdy nezazila.No preslo ju to a teraz by ho uz nechcela ani za nic.Bol to len taky osial.Mozno je to aj Tvoj pripad.
skús to cez dceru
navliecť to nejak ako
aké by to bolo pekné ísť s ocinkom spolu na prázdniny dovolenku ale veľmi opatrne !!!! a maximálne
p o m a l i č k y.
koľko rokov má dcéra