vadilo by vam keby partnerovy/ke zapachalo z ust?
vadilo by vam keby partnerovy/ke zapachalo z ust?
Bývalému zapáchalo a naozaj mi to dosť vadilo a odpudzovalo ma to. Ja robím všetko preto, aby nezapáchalo a on to mal asi na háku.. Keď som ho na to upozornila, tak sa ešte urazil... Terajší prateľ má krásne zdravé zúbky a asi aj žalúdok zo zlata. Som s ním rok a ešte mu NIKDY nesmrdelo z ústu. Ani ráno ! :)
hej taktiež keby mu pachnu nohy abo by nepoužíval vonavku je to normalne
Takáto vec by asi nevadila iba niekomu kto stratil čuch :-)
Vadilo.... pach z úst je spôsobený nejakými zdravotnými problémami, zuby, žalúdok, skús ísť naňho touto cestou!
vadilo a velmi, ak zapacha z ust, bozkavanie je velmi obmedzene, ak vobec nejake, no a vztah bez bozkov je o nicom, bozky su predsa neoddelitelnou sucastou milovania, mam dokonca osobnu skusenost, mala som priatela, s ktorym sme si inak po dusevnej stranke velmi rozumeli, ale mal ten isty problem, od sameho zaciatku ale vedel, ze bez bozkov nemozem byt, ale vyznaval mi lasku niekolkokrat za den, tak som vyckavala pol roka, ze s tym teda nieco urobi, ved to bolo take jednoduche zajst k zubarovi, ale nie, ked som mu napokon dala vybrat, ze bud pojde k zubarovi alebo sa rozideme, nevedela som pochopit, ze si vybral radsej krvacajuce dasna a zapachajuci dych a mna ktoru tak velmi "miloval" nechal odkracat z jeho zivota, ale priatelia, ono vzdy sa deje tak, ako je to najlepsie, najprv som bola z toho dost nestastna, ze kde sa odrazu podela tolka jeho laska, ze aku som u neho mala vlastne hodnotu, ked ma dokazal vymenit za smradlavy dych, neskor som vsak dakovala vyssej moci a priatelovi, ze nenasiel odvahu k tomu zubarovi ist, lebo keby bol isiel, zostala by som s nim a nebola by som stretla toho spravneho muza, ktory prisiel hned za nim
Samozrejme to moze byt aj nieco ine, ale trochu dost sa vyznam a skoro vzdy to zalezi so zdravim ďasien. A darcek na dentalnu hygienu neurazi, mna by potesil a dentalna hygienicka moze na tuto temu povedat viac. V ustach mame viac ako 400 druhov bakterii, ktore sa neuveritlnou rychlostou rozmnozuju za 3hod 20min je z jednej tisic!!!!
ano vadilo. a snazila by som sa s nim vyriesit ten porblem, lebo nie vzdy to je dentalnou hygienou. ale aj pokazenym zaludkom a pod.
Ja by som mojmu milacikovi darovala dentalnu hygienu...hihi