Mam problem,...pred par rokmi som lezala v nemocnici koli bolesti v pravom boku v oblasti slepeho creva kedze slepak nevideli tak nevedeli povedat ci to je on naisto...taktiez asi pol roka pred tym mi povedali ze mam cystu na vajecniku ale ze ta sa spravi a zmizne pocas cyklu....ale poslednu dobu citim bolesti v tom boku ktore potom prestanu a posledne dni tam citim divny tlak ako keby som tam neico mala...neviem ci si nahovaram alebo co...mal niekto podobny problem ????
Budu to vajecniky?
ked chodis curat akonahle sa napiejs, tak to znamena ze tvoje oblicky nepracuju tak ako by mali. tekutina cez telo prejde bez toho aby sa tam "zrecyklovala"
Ahojte. Ja mávam takú zvláštnu tupú bolesť niekde vo výške ľavého vaječníka. Minule večer som bola na pohotovosti a ten doktor ma poslal k uroloovi aj gynekologičke, absolvovala som vyšetrenia, a bolo mi povedané, že mi nič nie je, oni nič nevidia. teraz čakám na krvné testy a pijem urologický čaj. s močením som nikdy nemala problém, skôr stále chodím čúrať akonáhle sa napijem. Má niekto podobné skúsenosti? Ďakujem za radu. Pekný deň!
Tiez som mavala pichlave bolesti, bola som aj na gynekologickom vysetreni, aj na vysetreni, ci to nie je slepak, nikto nic nenasiel. Az po dlhsom case som bola na vysetreni criev kvoli niecom inemu, a tam mi zistili, ze mam zrasty criev, co moze sposobovat pichlavu bolest. A ze nic, pohoda. Tak nic, no.
bojim sa hned zajtra idem na gyndu nech ma poslu na ultrazvuk a nech to pozru...mam strach
ja som mala tento problem ked som mala 15 rokov.neustale bolesti v pravom boku a liecba na slepak.ladove obklady,lieky...nic nepomohlo ! chodila som este k detskej a ta ma odporucila na chirurgiu,nech mi slepak vyberu a budem mat pokoj.bola som na operacii a po dvoch mesiacoch som sla na pohotovost.stav sa mi velmi zhorsil a v podstate som mala stastie,lebo lekar sa lakol uz pri sone a po operacii mi povedal,ze som mala uz odumrety vajecnik !!! :-( chod na gyndu,nech ta poriadne prezru aby si nemala to,co aj ja !
Bez vysetrenia ti nikto nevyvesti, co ti je.