chlapi

Príspevok v téme: chlapi
mimka

Poradte mi niekto, chcem váš nazor.Mam "priatela" ale je to velmi zložite.On povedal že spolu chodime a nevideli sme sa už 5 mesiace rozpravame len cez tel.A teraz sa mi už neozval 1 a pol mesiaca neviem co to znamena ma blok tel.mam ešte počkat lebo ja už som s toho chora kamošky sestra mi vravia že on nie je premna ale ja srdcu nerozkážem je to tažke nechcem ho stratit ale ani nemam záujem o taky vztah,CO MAM ROBIT PORADTE DIK

vera12

bud nechodíš medzi ľudí a nemaš vela príležitostí alebo robís nejakú chybu - možno si moc ustretová, ved po svete behá chlapov až až

mimka

možna to priatelstvo bolo len z jednej strany s mojej. Ja už ani neverim že sa zalubim tolko smoly čo mam ja je aj na... vela ja už nikomu neverim

007

Kašli na jeho vysvetlenie!!!Kebyže mu netom záleží tak to už dávno urobí.Veď si neni naňho odkázaná,máš predsa svoju hrdosť.

blanka

Bože ved vysvetlenie máš, ty keby si s niekym nechcela chodit jednoducho sa mu neozveš. bežala by si za ním a vysvetlovala mu to? Asi sotva, je to aj trochu nepríjemné niekomu spôsobiť bolesť.

vera12

vieš chlapi by chceli najradšej vlastnit všetky zeny a takto si ta "drží" v zálohe. Hlupučké dievčatá veria niekedy aj jednej milej vete od neho a sú schopné sa obetovať a čakať.

mimka

to maš pravdu, moha som za ten čas mať lepšieho priatela ale ja chcem od neho vysvetlenie mna asi nikto nepochopi :(((

007

To je prejav tvojho "priatela"?Však toto nerobia normálny kamarati a kde to ešte priateľ!Je to pre teba tažké ale radšej si nájdi niekoho komu bude na teba záležať,lebo toto z jeho strany nevyzerá na lásku.

blanka

nie je to zložité, 5 mesiacov hovorí za vela, chlapec si uzíva, občas ti zavolá a ty sa trápiš. Srdcu síce nerozkážeš ale rozum by si mohla mať, ved ti uniká kopec príjemných vecí