Mam problem pred dvomi mesiacmi som sa rozsila s priatelom, sktorym som bola velmi dlho ani nie za par dni uz mal novy vztah o dost mladsou dievcinou je snou stale vo vztahu ale ked sa stretneme nahodne stale riesi minulost a vravi mi ze chce somnou zostat kamarat chce vediet ako sa mam chce ma vidiet....Je toto normalne?V kontakte nie sme spolu som navrhla ja kym sa nedam dokopy ale ked som ho videla naposledy tak on nie je v kope ztoho vsetkeho co sa stalo.Povedal mi ze ta jeho nova neriesi to co bolo somnou ani sa ho nepyta ako sa citi ani nic.Mna osobne by to zaujimalo keby som mala noveho partnera, ktory mal vztah x rokov ako to zvlada ci je stym vyrovnany ci nie...Viem ze som urobila, ktoru budem lutovat do konca zivota...
Ako dalej?
On je je prvy priatel co som sa dopocula boli sme spolu 8 rokov...Ja ju nepoznam aka ja a ani ma to nezaujima...
Tá jeho nová priateľka nemá náhodou nejakého nového priateľa alebo nieje ona potom nejaká prelietavá? Ešte by ma zaujímalo, že koľko ste spolu chodili pokým ste sa rozišli. On nech sa rozhodne, že koho ľúbi a s kým by si vedel predstaviť poriadnu budúcnosť. A ty taktiež, pretože ako tak čítam zdá sa mi, že aj ty k nemu niečo cítiš.