Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

"bývalá"

Príspevok v téme: "bývalá"
1angelina23

Ehm... baby je to normalne ze aj po vyse rocnom vztahu s priatelom stale ziarlim na jeho byvalu?... Nestretava sa s nou, ani nic podobne rozisli sa v zlom (prakticky ju nechal "kvoli mne") a jednoducho nemozem ju vystat... priatel ma lubi velmi a aj ja jeho, len nechapem preco mi tak priserne Ona prekaza, ked s nou prerusil vsetky kontakty, dokonca si dava aj pozor na to aby predo mnou nevyslovil jej meno, je velmi tolerantny..Ale jednoducho ako nahle sa nahodou cosi naskytne, ked aj drobnost, ze nieco spomenie, kde sa nachadza Ona tak ja mam automaticky pokazeny celý deň. A jasne ze ho zneprijemnujem aj priatelovi, hoci nechcene :/

Maoam

No ale ked pises, ze sa s nou rozisiel kvoli tebe, tak to je dost nanic...ten vztah s nou nebol dorieseny, ach to je vzdy blbe takto...no mozno sa ti to tak trocha teraz vratilo.

Maoam

Ja by som toto netrpela, ale sa s nim rozisla, aspon na nejaky cas, bud sa uvedomi alebo nech sa vrati k nej, ked na nej stale tak visi...podla mna ju stale ma rad. Ak chlap este aj pri tom, ked vidi topanky mysli okamzite na byvalu, ze by sa jej pacili...tak proste nie je od nej odputany. Urcite na nu velmi casto mysli. Len ti to nepovie. Je blbe hrat druhe husle a taky vztah nema vyznam.

audiTT

No rozhovor pomohol na to, aby jej odniesol veci, ktoré podla mojho nazoru mali byt prec uz davno, bez toho aby tomu predchadzal taky rozhovor, no aj tie veci povedal, ze dal jej sestre a snou vobec nebol, no prisla som na to ze bol u nej, osobne, cize klamal /argumentoval, ze pre moje dobro/. Takze telefonaty, veci, aj fotky uz su fuc, nieco pochopil, nieco pochopi vzdy az ked je dost pozde podla mna uz, ako s tym Aha figaro, tam robila byvala... a podobne... A ked sa nieco zomele, tak mi nezabudne pripomenut,,ze uz si s nou ved pol roka nevolal a ze sa s nim sama nebavi, lebo si o nom mysli teraz ze je uplny debil ked sa kvoli mne nemozu bavit a telefonovat si /kamaratsky/ vo volnom case... Mozno keby mi nepovedal, ze aj po 2 rokoch co su rozideni mu ona povedala, ze si s nim stale vie predstavit mat deti, tak ju ako jeho kamaratku aj berem... ale takto nie, neznasam ju, nemozem ju ani citit, no najviac ma mrzi ze sa to odzrkadluje v nasom vztahu, a nedokazem si povedat, ze za priatela dam aj ruku do ohna. Nastrbil vo mne doveru a ja sa mu bojim verit. Tieto veci ocakavam automaticky, ze sa nemali diat, pripadne mali byt doriesene davno, bez toho aby nas to stalo hadky, odluky, ci slzy. Hlavne ked je to uz dospely 34 rocny muz.

darina32

podľa toho, čo píšeš to teda ukončené nie je. Rozhovor nepomohol? Môžeš vyskúšať také tie v podstate detinské taktiky...zasnene občas bývalého spomenúť...alebo vybehnúť na kávu s ním...a uvidíš či si uvedomí ako ti to zle robí. Ja som sa mužom vtedy rozišla, stále mi EXA vyhadzoval na oči, dala som mu ultimátum a porušil ho. Pol roka sme boli rozídení, kým sa naučil ovládať...ale lepšieho manžela ako mám teraz, som si ani nemohla priať. Musel si jednoducho uvedomiť, že minulosť do nášho vzťahu nepatrí. To asi potrebuje aj Tvoj priateľ. Rozumný rozhovor, bez hysterických scén...a jasné stanovenie podmienok.

audiTT

Ono sa to nedeje neustále. ale napríklad ideme niekam na romantický výlet.. okolo ide loď s názvom Figaro a on povie.. Aha Figaro, tam robila moja bývalá...A ja už mám dokašlanú celú dovolenku. A potom sú hádky hádky, lebo on tvrdí, že na tom nie je nič zlé, a ja si stzojím za tým, že takéto informácie nemá dôvod ani zmysel mi oznamovať. Telefonáty aj fotky už sú fuč, ale muselo byť veľa hádok, aj slzy,,a myslím, že dodnes nepochopil, prečo to nie je vhodné, niekoľkokrát mi povedal, že nechápe, prečo by jej nemohol zavolať že tam majú tenisky v akcii za 5 eur, keď vie, že si také plánovala kedysi kúpiť a podobne. Ja som tiež mala predtým vzťah, ale on nevie ani jeho meno, ani nič, nikdy ho nevidel, a ja nemám potrebu sa s ním kontaktovať, hoci sme sa rozišli tiež kamarátsky, nie v zlom. jednoducho si poviem, že do mojej prítomnosti už nepatrí, a tak ho neriešim. Len týmto čo sa deje ja mám pocit že ona je tu stále kdesi poblíž a že to nie je ukončené.

darina32

práve preto som dodala - adekvátne sebavedomie. Ak nie si dosť silná na to, aby si tie veci z bytu jednoducho odložila, keď sa s tým len zožieraš...tak sebavedomie nie je. Ja som kedysi bola v opačnej situácii, môj teraz už manžel neskutočne žiarlil, keď zistil, kto bol môj EX...pričom som mu ho ani nepripomínala a v kontakte sme boli minimálne. Ak si teraz nevieš povedať stop, toto mi nerob, tak nemôžeš tvrdiť, že je Tvoje sebavedomie O.K...nenadávaj na bývalú, ale daj mu najavo, že toto sa nerobí. Zruš fotky, lebo však ona tam už nemá čo robiť a jasne mu povedz, že ani telefonáty nie sú v poriadku. Buď si udržíš úroveň a dáš mu najavo, kto je teraz pani bytu...alebo sa budeš len zožierať. Navyše...čo je to za chlapa, keď Ti neustále pripomína niekoho iného? Ešte aj príbehy zo sexu?

audiTT

no ja sebavedomia veru málo mám. No možno by aj iné mali keby im den čo deň tasali fotky ex do očí, v byte nachádzali jej veci ešte, večer si vypočuli od nej telefonát ako jej je smutno a že si chce trošinku pokecať a podobne...

darina32

no baby neurazte sa hneď...ale prídete mi pekne zakomplexované, máte málo sebavedomia - adektvátneho, ak potrebujete riešiť bývalé priateľky svojich partnerov. Nezaškodilo by trošku dôvery - k sebe aj k tým chlapom, s ktorými ste. Alebo sa ozývajú výčitky svedomia a strach, že ak to urobil jej...urobí to aj mne? Ak budete dookola riešiť bývalé frajerky, porovnávať sa s nimi a začnete do prenášať do vzťahu, tak mu to môže vážne uškodiť - ale to bude vaša chyba a nie chyba vašich frajerov..alebo tých bývaliek.

1angelina23

henta mu nevola.. nenavidi ho za to co jej spravil a aj mna,, a aj ja ju :D... a myslim,ze aj jej rodicia jemu zakazali stretavat sa s nou a tak.. :-)) a ako dlho ste uz spolu?,, ako dlho bol s nou?

audiTT

kokos ja som na tom asi rovnako. Tiež mi opisoval aké análne orgie robili na bzte s bývalou...alebo ked sa na hulicskej party dali dole a skoncil s dakou v posteli ze ondili do rana jak zajace.. a mna to tiez trapi dodnes ..a predstavujem si a neviem to hodit za hlavu a odosobnit sa..vzdy na to myslim..ked s aotoci za inou zenskou,,ked mu zavola ta jeho ex...ze chce len tak pokecat..alebo aj len tak ked vedla neho zaspavam...