Ako vstať ? Ako sa vzchopiť ?

Príspevok v téme: Ako vstať ? Ako sa vzchopiť ?
Miša231

Už sa o to snažím strašne dlho ale nedokážem to! Proste som sa rozisla s priatelom a hned sa uz zaujímal o iné a tak som ho znenávidela ale stále s ním mám uzasne spomienky a asi ho stale miluejem. Proste neviem ísť dalej , som skareda, nemám priatelov ! Nikto mi z toho nemoze pomocť! Pomožte , co mam robiť ?? .. Dakujem

ShaulaThalit

Ty chces pomoc? Tak zacni od seba, nelutuj sa. To, ze si labilna a nevies sa vysporiadat s jednym rozchodom je tvoj problem, tak sa trosku skonsoliduj.

Barbieee

Hlavne mysli vzdy na seba, nebudes predsa nestastna kvoli chlapovi co ta vymenil za nejaké baby...Bud rada ze si sa ho zbavila a skor mysli na jeho zle vlastnosti a nie na tie pekné spomienky..Pretože ked budes mysliet na to pekné tak skoro ta to neprejde. Bola som este donedavna presne v tvojej situacii stale som myslela na to pekné co bolo ale pravda je že co bolo to bolo, uz sa nevrati. Ludia sa nemenia, zazitky neopakuju. Skus sa tesit na to vsetko nové co ta caka s niekým iným - pánom "pravým".Držím palce, hlavu hore ved zivot je krásny:)

Deria

presne, tiez moja rec! taky ti nestoji za to, aby si sa trapila. bud rada, ze sa to skoncilo prv, nez keby ste si boli zalozili rodinu. ajaj......vsetko zle ja na nieco dobre. rob, co ta bavi a snaz sa nanho nemysliet. je to tazke ale potrebujes sa za kazdu cenu odputat.

lololo

nemáš,čo lutovat a vybuduj si sebavedomie,
nauč sa mat rada sama seba

to čo je za chlapa,čo hned ide za inymi ?
netráp sa už !!!

tiwi

Zevraj pomaha ist von niekam a zamestnat sa s niecim... ale nik mi nepovedal co robit ked si sama doma... Drzim palce aby sa ti to podarilo :)