HPV-condyloma, výrastky na pyskoch

Príspevok v téme: HPV-condyloma, výrastky na pyskoch
femme fatal

HPV vírus mi spôsobil condyloma na malých pyskoch. Mám výrastky veľkosti asi 1,5 mm bielej farby. chcem sa opýtať, ako ste sa na to liečili, aké krémy, masťe, roztoky, alebo mechan.odsraň. bolo účinné. Dnes som bola u gynekologičky, predpísala mi wartec, ale už končila, takže nebolo čas na rozhovor. Na internete som našla ale aj krém ALDARA, na niektorých stránkach som ho našla ako liek bez doplatku, na iných ľudia písali, mže napriek tomu, že bol na prepis ich stál niečo okolo 100€, čo už je riadna položka. Je ešte tento liek ALDARA v lekárňach? Čo vám pomohlo?

RNG

Antivirotik je velke mnozstvo, zialbohu maju aj velmi vela postrannych skodlivych ucinkov,takze sa predpisuju len na velmi akutne pripady, kde sice virusy ciastocne potlacia, ale celkom neznicia. pretro je ovela rozumnejsie si zvysovat viralnu imunitu potravinovymi doplnkami, krote du neskodne a daju sa pouzivat hoci aj cely zivot, ak to clovek potrebuje. Viac cez Google.sk uvedenim rng, herpes.Pridam este dalsie, ako monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado.
Na zabezpecenie ucinnosti je dobre ich brat viacero a obcas obmienat.

stanuška

Julin..lenze ten wartec je na vonkajšie použitie..ako to pomôze na vnútorné tomu nerozumiem :( ja to používam a nemizne mi to :( len malé čo boli z vonku

LauraLarwa

ANTIVIROTIKÁ sú proti vírusom, HPV spôsobujúci condylomata (genit.bradavice) je VÍRUS.

MOja otázka znie, či niekomu na to predpísali antivirotiká, akú to malo účinnosť, či majú nebezpečné vedľajšie , možno aj s odstupom času, účinky. ďakujem

julin

Ahoj, skus krem Wartec, je sice na predpis,ale skoc za gyndou, mala by ti to predpisat :) ja ho uzivam teraz a mizne to... :)

Laurina22

Nechapem,ze uz koncila,tak nebol cas na rozhovor,tak sa ides pytat na forum...

Mohol by ma lekar akokolvek posielat prec,pokial ja mam otazky tak tam bude sediet...

Moj novy gynekolog to vcera ked som bola u neho prvykrat tiez asi najprv nepochopil,neni na to zvyknuty,ale nakoniec sme si po 20 minutach celkom krasne pokecali.

ba83

síce je pravda že hpv je viac prenosné ako hiv napr. aj ked mám kondom tak cez nechránenú kožu mieška.. držim palce

ba83

nechápem prečo sa mám zdržať komentárov nič zlé som nepovedal.. nebudte na svoju osobu tak citlivé.. ja len nechápem to percento.. čo tu zlyhalo v spoločnosti prečo je to také veľké ved sa to šíri pohlavným stykom.. možno aj hiv má mega vysoké percento a ani o tom nevieme..

femme fatal

ba83:
...80% žien, to číslo som nevytiahla z päty, prečítaj si informácie o HPV a tam tie čísla uvidíš podložené. ..a že som spravila chybu? že som nemala stáleho patrtnera? môj partener je roky zároveň mojim jediným a naopak, skús sa komentárov zdržať