onkologicko gynekologicke testy

svet21

nemáš začo ....veľmi dobre robíš,keď dbáš o prevenciu,dnes je to dôležité a ja dúfam,že Ti všetko dobre dopadne.Maj sa pekne,prajem veľa šťastia.

bubu123456

no hej je to preventivne si myslim aj ja :) No CV mala moja prastarka aj starka. a kedze je gynekolog nas znamy tak ma pozna od malicka tak asi len preventivne, ale vobec ziadne info ohladom toho mi nedal nic tak preto som sem napisala a som rada ze si aspon ty odpisala:) dakujem

svet21

Bubu,tak sa neboj je dobré ak ideš preventívne.Myslím,že to určite budú markery a cytologia......kolko máš rokov a kto mal u Vás CA?

bubu123456

No...moj gynekolog mi povedal len ze mam prist na onko testy..to je vsetko...praveze fakt nevem o co ide..ale asi o nieco preventivne kedze mame rakovinu v rodine...myslim ze nejake stery alebo take nieco..

svet21

AhojBubu.Rada by som Ti napísala podrobne,ale neviem,čo presne máš na mysli.Pre mňa je termín:onkologicko-gynekol.test neznámy.O takom som nepočula.Ak si mala na mysli onkomarkery,tak by si mala ísť k onkogynekologovi,ten ti vezme krv a tam sa uvidí.Neuvádzaš diagnozu,tak neviem,čo máš na mysli.Maj sa pekne.