priatel v erotickom podniku...

Príspevok v téme: priatel v erotickom podniku...
lya.Z

Ahojte....
aky mate nazor na to,ked mate krasny vztah no a proatel ma vcera volal vonku ale nesla som bola som unavena,ale ako povedala som mu,ze ked ma chut niekam ist nech de kludne,aj sa tak stalo.Kedze stale nesie svojho fakt dobreho kamosa kt.nema auto ,dotycny kamos sa rad rozhadzuje s penazmi a casto navstivuje tie eroticke podniky,striptizove...no tentokrt uz siel dnu aj moj priatel kedze nemal kam ist jedine na benzinku leo v okoli iadne podniky nepoznal.Priznal sa mi sam,povedal ze maximalne sa so stripterkou vykecaval ale ed som sa ho opytaa ci by mu vobec nevadilo ze som ja v opacnej situacii ze ja sedim v podniku a naokol mna polonahy chlapi on na to povedal ze by u to vobec nevadilo...ze tam nejdem za ucelom sa s niekym vyspat ale normalne sadnt si do podniku iba ze v trosku inom podniku. Aky nazor na to mate vy?slubil mize do podniku viac uz nepojde v takom ako vcera,kedze sa mi to nepaci....

lya.Z

mladucha,dakujem :)

ano mas pravdu :) ja ako tiez presne som ziarliivka a asi preto som sa tu musela poyzvedat a opytat na vase nazory,potrebujem trosku optimistickejsia byt....priatel je dost taky -zeny sa okolo nehoo tocia skoro ako slovensky vin diesel :) ja som mlada k nemu,preto nemam ani skusnosti ze ako to v tychto podnikoch chodi,a aj tak ma to tak zaujimalo :)

dakujem este raz,uz ma to obchadza :) vcera som s nim mala debatu o tom,sam on ju nacal a ja som sa este raz opytala co ma zaujima,verim mu :))

dakujem este raz,ste zlateeeeee :)

mladucha

ahoj ja si myslim,ze ked tam bol,tak jednoznacne sa pozeral a ked sa rozpraval stou stripterkou,tak to preto,ze chcel naviazat nejaky kontakt :-)no co myslis,o com bola taka debata kedze trvala 5 min.?ale pozri sa z tejto stranky,aj keby ti klamal,pravdu sa nedozvies,bud ti naozaj neklamal,alebo ti klamal,aby ta nezranil,nemyslim si,ze s nou nieco intimne mal,ale nezarucujem ti to,ze sa jej nedotkol.ak na nom sedela,urco sa mu stoporil,pretoze je to priridzene,ale mas v prdeli neries to,ved zije len raz v zivote,ak chcel nieco take vidiet,tak to videl,ved aj tak teba lubi a to keby si chytil,no jojha,ved mu dopraj,viem ze sa mi to lahko vravi,ja som ziarlivka takze by som mu to neodpustila,ale chlapi su chlapi,vidia vaginu a su z toho hotovi.ak ta to mrzi a nevies na to prestat mysliet,chod s babami aj ty,aspon sa ti ulavy,ze ste to skusili obaja a hotovo

lya.Z

dakujem Vam vsetkym ,ktory ste prejavili svoj nazor alebo postoj k tomuto.Ako neplanujem to riesit,kedze mu verim,ale zase on vo vsetkom vidi doveru si myslim ze je to zaklad vo vztahu,ale aby sa vyhol nejakym otazkam mi to pride tak ze stale spoenie tu doveru,aby soms a viac nepytala...ale verim tomu na 120% ze tam nic zl neroil,a bola som tohoz nazoru ze v kazdom bordeli mui zamesnankyna-stripterka nejako putat zakaznika tym ze si na neho sadne,obchytava ho,ale ked tam chodia muzi aj tak sadnut,vypit drink lebo nieco,som kludna...:)

dakujem

Laurina22

Kludne.Nech ide.Co tam naozaj robil sa aj tak nedozvies.Je na tebe ci mu veris alebo nie,ale poznam muzov,co si idu naozaj iba sadnut do erotickeho podniku.

nnn

ahoj ver svojmu priateľovi...
ja som za toho názoru že by som priateľovi dovolila ísť do striptízového baru... sice viem že by ma to štvalo ale viem že nemôžem na krátko držať priateľa... pokiaľ by priateľ tam bol a len by sa pozerall LEN POZERAL tak by som na tom nič zlého nevidela... ak by ale už obchytkával... a viacej tak to by bolo už zlé! nemôžeš ho sekírovať za to čo si myslia ostatný že čo robil lebo to dopadne zle.. ja si myslím že klienti v takýchto barov sú dve kategorie takí čo prídu a posedia popijú a prijemné spestrenie pre svoje oči majú pred sebou a tí druhý čo popiju a potom si zaplatia noc s nejakou .... a vyspia sa....

ved sa porozprávaj s priateľom že máš taký zlý pocit že nech to chápe že si bol v prítomnosti takých žien a teba to štve a chceš vedieť či len tam bol na drinku ked ano ... tak na tom nič nevidíš a je tto v poriadku a vlasne on asi ani nepil ked šoféroval? ver mu o tom je vztah!

blondula

to nie je dovod na rozchod !!! to ze tam z dlhej chvile siel,neznamena,ze ta nelubi... akurat,ze SIXTO ma pravdu co pise.musel by byt fakt impotentny,aby to s nim nic neurobilo ked kukal na tie hole devy.a to nevravim,co vedia stvarat pri tych tyciach :DDDD uz sa nad tym nepozastavuj,nechaj to tak !!

Inner

lya,

preco sa nas pytas, ci ti podla nas priatel klamal. My ho predsa nepozname a kazdy chlap je iny, rovnako ako kazda zena.

Ja by som sa na tvojom mieste v tomto uz nevrtala. Ak mu doverujes, tak mu doveruj, ale s tym, ze mu otvorene povedz, ze ti taketo vyjazdy prekazaju. Ak ta lubi a je aj dost inteligentny, tak si nabuduce da pozor... ;-)

lienocka2

sixto, máš pravdu, nebola som ešte v takom podniku. No myslela som, že sú rôzne takéto podniky, v niektorých sú tie striptérky úplne kur** a v niektorých len tancujú v nohavičkách :) Tak to potom dievča, čo písalo otázku, si asi moc nepotešil

lya.Z

sixto

dakujem vstkym aj tebe sixto-chces povedat,ze ked mi priatel povedal ze striipterka tam cely cas tancovala v spodnom pradle a priatel sa naschval vytocil a hral hry na obile ze mi klamal? on tam siel ako keby nasilu proste nic ine mu neostavalo a viem ze ma lubi a neklame chodi aj do kostola pre neho je klamstvo spiinave...myslite ze v tomto smere mi klamal_?povedal sice ze sa so stripterkou rozpraval mozno 5min dokopy ale ked to funguje tym stylom ze si na neho na chlapa sadne tymto sposobo...co si mam teraz mysliet? :(

sixto

ono to totiz funguje tak, ze stripterka sa velmi rychlo vyzlecie a potom uz chodi okolo chlapov naha. posadi sa im napr. na kolena tvarou k ich tvari tak, ze ma rozkrocene nohy presne proti ich penisu. a musim priznat, ze ten neostava lahostajny...:))
a byva to aj hustejsie, lebo vacsinou su tam sami chlapi a nieco si predtym aj vypiju, takze to fici jedna radost a jeden druheho provokuje. nemyslim ze tam moze nejaky chlap ostat sediet len tak ak nie je zrovna impotentny.