caute. som uz dlhsi cas bez prace a pomaly nemam z coho zaplatit najom. s priatelom na prechadzke sme len tak debatovali a ani neviem ako a prisla rec o peniaze. vravel mi, ze keby som sa rozhodla robit striptiz cez webku zahranicnym chlapom za peniaze tak, ze by mi to bol dovolil. ja neviem co si mam o tom mysliet. pytam sa sama seba, ze ci by mu to fakt nevadilo? mysli si, ze by som to fakt bola schopna spravit? az ma pri srdiecku zabolelo,ked mi toto povedal. aj ked mi vravel,ze vie, ze ho velmi milujem a tym by veril, ze si nehladam ineho tak by s tym aj suhlasil, aby som to robila urcity cas, nie nadlho. to by mu fakt nevadilo,ze druhy chlapi na mna cumia? aj ked na ulici ideme tak sa tesi tomu,ze chlapi na mna kukaju a on sa akokeby mnou chcel chvastat a pritom niesom ziadna sexica, len on ma chce takou spravit. co si o tom myslite?
priatel by suhlasil so striptizom za peniaze
antylopa: predtym som mala frajera, co hned ziarlil co i len sa na mna dakto kukol a aby som nechodila vystredne akokeby chcel aby som vkuse chodila s rolakom. a terajsi priatel sa tomu tesi,ze druhy na mna kukaju. ako chapem chce byt pysny, ale uz to prehana
blondula: jeho kamarat mu vravel,ze chcel to robit cez webku zahranicnym chlapcom (gayom), ze na tom nic nieje, lenze kamaratovi to rodicia nepochopili. a tak som uvazovala, ze moj priatel asi nad tym uvazoval,zeby to sam robil a tak to chce hodit na mna. chce mne dovolit, aby som aj ja jemu potom dovolila. ale to je chore podla mna.
mám chalana... rok, ten keď sa dozvedel že si chcem kúpiť mikro sukňu spozornel... nechcem aby si vypadala ako ku*va... chápem ho a mal pravdu, on už zazerá keď na mňa čo i len niekto uhne pohľadom ale nie už sa na tom teraz smeje a ukazuje im že som len jeho... chlapy maju radi keď ostatny vedia že ta pekna kočka patrí len im... ale žialia niekedy tam neviem :D
on sa do toho asi moc vyzna ! nekukava nahodou nieco take ?? byt na tvojom mieste pokukam na internete stranky,ktore sa pouzivaju,nazriem do historie a podobne... urcite by si nieco nasla a potom mozes vycitat ty jemu !!
nechapem, preco s nim chodis, ked on zhadzuje teba a ty tu jeho... ked sa nemate radi a ublizujete si, no naco ste spolu?
zbav sa ho čo najskôr
ved on mi vycitky hadze jedna radost na vsetko. v nicom niesom mu dobra, nic neviem spravit a aby toho nebolo dost v jeden den mi hadzal kritiku na moj vyzor od hlavy po paty. ja toto nemam pekne hento tamto, ja by som si mohla lepsie upravit vlasy atd. stale len na opatkoch chodit (najlepsie pre nho by bolo na 15cm),proste chodit jak k...a
ved on mi vycitky hadze jedna radost na vsetko. v nicom niesom mu dobra, nic neviem spravit a aby toho nebolo dost v jeden den mi hadzal kritiku na moj vyzor od hlavy po paty. ja toto nemam pekne hento tamto, ja by som si mohla lepsie upravit vlasy atd. stale len na opatkoch chodit (najlepsie pre nho by bolo na 15cm),proste chodit jak k...a
pracuje ako operator na telefone a to vam poviem fakt tazka praca :D
inkognito: mozno mas pravdu. horko tazko z neho dostat co i len cent. lebo ako tvrdi,ze dost tazko pracuje v praci a tak pozera na to kde ich utrati. ako beriem, je setrny, ale podla mna az prilis. a urcite by to tak bral aby ja som ho vydrziavala. mam z toho zmiesane pocity