Nemám pravé kamošky, v resp.žiadne

Príspevok v téme: Nemám pravé kamošky, v resp.žiadne
kamila543

Mám 17r, najlepšiu kamošku ale neviem či je to najlepsia kamoska :/ Proste rozumieme si , povahovo sme si strašne ale strašne , niekedy až prehnane podobné. Je nam spolu celkom fajn. Je velmi pekná , chlapci za nou letia , ja naopak nesúmerná tvár ani postava ale nic až take strasné.
Ide však o to , že ja cítim , že si myslí , že je nieco viac , že je krajsia . Proste viem to vycítiť a taktiež ju velmi dobre poznám. Velmi chce aby ju mal každý rád a vždy ked sa s niekým zoznámim , príde ona zahra sa na tu najmilsiu osobu plus jej šarm a je to tu , je prednejsia ako ja. Proste , vadí mi to. A inak nemám kamosky , len take , že par slov prehodís a inak nic !Co mám robiť ? Je mi až z nej niekedy zle , nieje zla ale proste..wuaa . Alebo ja som ju naucila vela vecí , objavila som v nej talent (SPEV) . Každý je z nej ohromený . Ale bezomňa by nebola nič . To viem . Čo mám robiť :(? . Ďakujem za rady

darkmother

alebo by si si mohla najst kamosku skaredsiu od teba :D ale nie vazne teraz - casom prestanes pouzivat pojem najlepsia kamoska. ber ju aka je, je to velmi blizky clovek, no snaz sa chodit medzi ludi aj bez nej. tak si rozsiris obzory a nebudes mat nervy na to, ze ta niekto zatienuje. stretnes dievcata, s ktorymi si mas co povedat a budes sa s nimi citit dobre. ;)

vlocka03

Kazdy clovek je iny. Ak ju mas rada, skus ju brat taku aka je. Aj ty si urcite v niecom dobra, tak to v sebe objav:)

CICamica64

aj ja mam taku kamosku... to su typy zien co ziju z toho, ze su od niekoho krajsie, pripadne uspesnejsie... liecia si tak komplexy z minulosti. bud sa nauc ignorovat jej spravanie alebo s nou obmedz kontakt lebo taka osoba ti bude zneprijemnovat chvilky hoodne dlho...

jajka001_

no, tak si ju vylepsila, tak si uzi vysledky svojej prace :)
na svete su miliony dievcat, ak budes chciet, tak si inu kamosku najdes

kamila543

ale ved ja na nu neziarlim ! ! !!!
vobec. Len niekedy je až barz falošna , ved viem o nej viac než každý ! No viem ze zasa nic je silne slovo . Ale - odučila som ju fajčiť co bolo velmi tazke , objavila som v nej ten talent,zmenila som ju na dievca (bola trochu vulgarna a nemila) takže tak . Nieje zla , vobec nie ja neviem preco , preoste si myslím , že nemám pri nej šancu najst si niekoho vobec priatellov nemam nejaku sancu najsť.

nathalia08

je to prirodzene že žiarliš,ale určite aj ty máš nejaké zaujímavé vlastnosti-tak na sebe pracuj,buď milá,a nevšímaj si,ak je v speve lepšia ako ty.
Ty si tiež výnimočná,tak rob to,čo ťa baví-a rob to naplno.-a hlavne buď prirodzená,a sama sebou-nepretvaruj sa a nesúper s kamoškou,ak ju máš rada.

Marsmeloun

voláko si namyšlaš nie ? že by bez tebe nebola nič ... ved skor ty ked stratíš ju .. už nebudeš mať žiadnu kamošku :D :D nezávid jej :-P

jajka001_

ale bola by aj bez teba. ona ta nepotrebuje. uc sa od nej. co je na tom zle ze je mila a paci sa ludom? len na nu ziarlis.