Beh a moje otázky naň

Príspevok v téme: Beh a moje otázky naň
michellE98

Ahojte, chcem začať behávať. Chcela by som schudnúť a mať pevnejšie telo, Viem že výsledok nebude o týždeň dva.. ani mesiac.. Ale chcem sa spýtať dačo iné.. Mžem behávať aj večer? nakoľko ráno to nestíham. A keď sa povie behať dajme tomu 30 minút tak to akože v kuse, bez prestávky? Alebo je možné zaradiť aspoň rýchlu chôdzu?.. Ďakujem :)

xdanielax

podla mna je fajn behat kedykolvek :)) len mne sa napriklad nie uplne dobre beha skoro rano - ale dnes som bola nalacno - vynimocne som nemusela skoro do prace, a bola som velmi prijemne prekvapena kolko nas tam behalo o pol siedmej :-)) tesila som sa.

dendi

ja sa tiež snažím chodiť behávať...no stále v práci som a niekedy sa mi nechce :-) no keď chceš začať behávať, malo by sa postupne a nie hneď sa hrnúť do toho...čo som bola naposledy si zabehať tak som bola vyše 1 a pol hodiny s tým, že som to striedala s chôdzou...svalovica nebola na druhý deň a fajne sa mi aj vyčistila hlava ;-)

potkanica

ja behavam uz 2 tyzdne...asi 4-5x do tyzdna a 35minut vkuse a zatial vysledok nevidim :) ale u mna to je vzdy tak,ze prve dva tyzdne nic a az potom ide vaha dolu. a mozno to je aj preto, ze nejem len salaty cely den, ale jem normalne aj ked som vynechala urcite druhy jedal...pevne verim,ze potom schudnem a beh je na to super :)

Alush

No dá sa povedať že sme na tom tak rovnako. :).. čiže to bude Fajn. A keby jedna nebudeme vládať, tak sa budeme navzájom podporovať, aby sme to zvládli do cieľa bez zastavenia sa. :)

xdanielax

no hlavne bez svojim tempom, takze ak je kamaratka na tom lepsie/horsie nie je to vzdy vyhoda.. a nezabudni na vhodnu obuv, jedlo atd.. :-) a nebez rychlo a spravne dychaj..atd atd :)) vela toho je.

Denn_y

No neviem či vydržíš behať dajme tomu 20 alebo 30 minút v kuse.. a ešte k tomu keď začínaš.Keď nebudeš vládať, zaraď rýchlu chôdzu- hlavne nezastav!!.. A o tom čo píšeš máš pravdu, výsledok sa nedostaví hneď.. ale nestrácaj pevnú vôľu :) A najlepšia motivácia bude, ak budeš mať pri sebe mp3 prehrávač.. a ešte lepšie KAMARÁTKU - tak držím Ti palce