Detoxikačná vanička

Ancidlo

Kupila som si vanicku Hydrosana. Bola som dost sklamana, ked som ju zapla bez toho, aby som v nej mala nohy, voda sa zafarbila a to poriadne. Mozno je to dobra vec, ale naco taketo farebne efekty?

Jefitto

Detoxikacia žihľavovym čajom je rokmi overena metoda detoxikacie a je zadarmo... stači vybehnuť do lesa a nazbierať si rastliny. To je ale pre dnešneho homo sapiens lenivec často veľky problem

RNG

Nuz ja to neodsudzujem ako placebo, urcitu malu ucinnost to ma, ako aj detoxifikacne Kinoki na paty.
Otazka je len kolko detoxifikuje a tu mam dost silne presvecenie, ze len velmi malicko.
Kto by ma chcel presvecit, ze to detozifikuje hodne by musel prijst z presnymi rozborami tej "zafarbenej " vody, ci to nie je viacmenej len zelezo z elektrody a pot.

šolim

Tuto detoxikaciu mi dala doktorka v Bardejove v kupeloch. Som astmatik po infarkte a operacii kolena v ktorom sa mi zacala dna. Po absolvovani detoxikacie ma nebolelo koleno a lepsie som sa citil. Po ukonceni liecenia sa mi bolest kolena vratila. Kupil som si vanickovu detoxikaci a bolest kolien nemam. 1x za tyzden sa detoxikujem a MNE to pomaha. Par krat som si detoxikaciu prerusil na mesiac a bolest kolena bola spät.

Judka

Dnes som bola na masáži, tak som si tú detoxikačnú vaničku odskúšala.Voda vyzerala ako keby tam bola hrdza.Že by som sa cítila lepšie sa mi nezdá.Ešte dobre, že to hradí firma. :)

[zruseny12]

...minule o tej vanicke hovorili,ze je to blbost...tusim to bolo na Markize...Kde jeden clovek si ju objednala a vyjadrovali sa k tomu ludia ktory sa v tom vyznali...

tinka8888

Ja som si vanicku zakupila na stranke medic-sk Maju tam popisane aj rozdiely medzi Hydrosanou a inou vanickou. Prvy tyzden som ju pouzivala kazdy den a mala som vodu spinavu. Postupne som ju mala cistejsiu. Myslela som si, ze je cistejsia, lebo sa uz cievka opotrebovala tak som ju dala vyskusat mojej 60 rocnej babke. Ona vsak mala vodu spinavu tiez. Teraz po tretom tyzdni uz ju ma cistu ako ja. Myslim, ze nieco v tom naozaj je.

slimka

nasa znama ma tu vanicku a poviem vam ludia ze odkedy chodim dva krat do tyzdna si na 20 min. omocit nohy do tej vanicky tak som sa po prve odvodnila co mi robila pri HAK problem ze som bola stale taka naplnena vodou, pravidelne chodim na WC co s ami nestavalo a mam take zdravsie apevnejsie vlasy aj pokozka na xichte sa mi celkom zlepsila... je to haluzna vec... a vobec tam nejde o to ze ked nebudes mat v nej nohy ze aj tak sa zafarbi... to je blbost... ked som bola prvy krat som mala tu farbu taku hnedovseliaku, potom sa to postupne precitovalo az to bolo v celku fpohode... potom som nebola dlho a uz bola ta farba sytejsia... kebyze ja osobne na to peniaze mam hned si to kupim...