ahojte...za aku dobu by som mohla schudnut cca tak 10 kíl??? ale myslim zdravym stylom (nie drasticke diety)...ze cca kolko mesiacov by to asi trvalo...dikes....hlavne budem rada ked niekto napise kto takto schudol :)))
Za aku dobu zhodit 10 kil?
niki, takze ked sa pri jednom style za nejaky cas chudnutie spomalý a ked potom zmenim styl tak zase sa zrychly???
teoreticky sa to dá za 10-20 týždňov, lebo optimum je zhadzovať 0,5-1 kg týždenne.. ale zo začiatku to ide ľahšie a potom už pomalšie, takže to môže trvať aj dlhšie.. základom je neustále meniť návyky, čo sa jedla aj športu týka, aby si telo nezvykalo a neprestalo chudnúť.... odporúčam článok na svetkulturistiky . cz (vyhľadajte si cheat meal)
ahojte tak pridávam sa k vám :) mám 169cm a váhu 75kg, upravila som si jedálniček a snažím sa stravovať pravidelne v menších množstvách a pridávam šport (posilka-beh a podobne). Začala som pred mesiacov a už vidím ako mi ubudlo z bokov brucha a zadku ale váhu neviem lebo sa zatiaľ nevážim :D tiež mam problem s diétami leob vydržím 2 dni a potom mám chuť vyžrať polovicu chladničky takže sa pridávam k vám. Držte mi prsty ;)
waw ked tu tak citam ako sa vam podarilo schudnut tak ma to inspiruje. ja musim urobit nieco so svojim zlozvykom - naberiem si jedlo, zjem ho a potom zistim, ze toho bolo vela zbytocne a ze som prezrata :D ale furt sa mi to potom stane zas. tak sa musim zacat nejako ovladat :)) a z akej vahy idete a aky je vas ciel? ja mam 166 cm, 62 kg a moj prvy ciel je 55kg...potom dalej ked to pojde pekne tak by som chcela takych 52 :)
no mne sa podarilo schudnut 10 kg za pol roka :) pricom 7 kg za prve dva mesiace a zvysne kila isli postupne. Pomohla som si s alli a bolo to super ;)
pri nie velkej nadvahe je "trvale" chudnutie cca 0,5kg za tyzden, to je zdrave chudnutie co aj vydrzi...take chudnutie "par kil za tyzden/msiac" je sokova terapia, predpriprava na jojo efekt.
@jessi, 4 hodiny cvicenia denne je extrem, ublizis si
za 2 mesiace :D pretoze za tyzden sa da so sportovanim a zdravym stravovanimzhodit za tyzden aj 1,5 kg. Ale ja cvicim 4 hodiny denne.
Jajka, tak mne sa podari dat za mesiac dole tak 1 kg, max. 1,5 kg. Ale je pravda, ze nedietujem nejako extra. Takze bohate mi staci aj to :-). Ale je pravda, ze nemali by sme chudnut rychlejsie, lebo vsetko sa nam vrati spat.
Merynka, super :-). Podla mna ten beh staci. Len ja by som chodila tak 3-4x do tyzdna, aby si svaly trosku oddychli. Pozorujes na sebe nejake zmeny?
Talentmania, vitaj :-). Neboj, vsetko pojde pomaly dole. Ja tiez jem domacu stravu - byvam este s mamkou, takze moc si nevyvaram. Ale podstata je podla mna pravidelna strava a pohyb, ktory ti bude robit radost. Lepsie je chudnut pomaly podla mna a trvalo, nez rychlo a vysledky bude jo-jo efekt. Drzim palce.