Prosím vás veľmi pekne dobrí ľudia. Už začínam byť aj psychicky na dne, kvôli všetkým problémom. Aj zdravotným, finančným, problémy vo vzťahoch a pod. Neviem čo mám robiť, zdá sa mi, že sa celý svet postavil proti mne a všetci mi zneprijemňujú život ako sa len dá. Sústavne som na mizine (to je jeden z tých menších problémoch), trápia ma všetky možné choroby, často nemám pokojný spánok. Nepáči sa mi prístup niektorých ľudí, s ktorými bohužial musím prichádzať do kontaktu. Určite ste si všimli aj iné témy, ktoré som tu založil, o tráviacih problemoch. Pomyslite si, že robím scény kvoli tomu, že mám raz sračku, ale nie je to tak, keďže ju mám už skoro rok vkuse... Okrem toho problémy vo vzťahoch. Mal som dve priateľky, ktoré som naozaj veľmi veľmi miloval, len oni to nevedeli pochopiť, resp. na mňa srali. A keby mi to aspoň povedali hneď, že ani s tebou nechcem chodiť bo neviem čo... ale tvarili sa, ako veľmi je moja láska opätovaná a potom na mňa srali... napr. tak, že som jej zavolal, či nejdeme vonka a ona že nie, bo sa musí učiť. Tak som si vyšiel na balkon a videl som, ako sa bicykluje s kamaratkami... Druhá mi zase vždy hovorila, že ju nechce oco pustiť, abo že musi mame pomáhať a tak... a keď sa takto zamýšlam nad celým svojím skur.eným životom, tak miestami ma preniká taký smútok, že si prajem radšej zomrieť, aby som nemusel hľadieť na svoju biedu. Čo mám robiť?
Niekedy si prajem radšej zomrieť!!!
Dneska idem posledný krát na gastro, moja posledná nádej, a poviem jej, že sa stamadial nemienim pohnúť, kým ma nevylieči... Viete čo je na tom ešte najhoršie? Stratil som veľa kamaratov, nemôžem nikde chodiť, lebo som si myslel, že to všetko je kvoli alkoholu a cigaretám a tomu štýlu, aký som žil... tak som to v nádeji zmenil, trvalo mi presne 43 pokusov, kým som prestal fajčiť, prestal osm piť po písomných maturách v nádeji, že mi to pomôže, a že budem opäť zdravý ako rybyčka... bohužial nie som... ak to neprejde do konca mesiaca, resp. mi na gastre zas povie,ž e mi nič neni, tak od septembra začnem fajčiť a piť tak, že ani vianoc nedožijem...
Jajka u lekára to skúšam už rok bezúspešne... bohužial lekari nie sú natoľko inteligentný, aby pochopili, že ultrazvukom by mohli možno niečo zistiť... ne...r adšej mi napchaju čiernu hrubu hadicu do riti a aj tak nič nezistia...
no boze, my sme sa tlacili siedmi v troizbovom byte a som tu. aspon bolo veselo.
ujkofujko ved sa mas super. cely den sa hras. a ked mas zdravotne problemy, smer lekar.
zivot je pes, aj keby tieto problemy ustali, najdu sa nove.. ono su tam stale (tie nove) len este sa nevynorili nad hladinu.. resp. si ich nevsimas, a/alebo ich nepovazujes za problem teraz.
u mna to bolo napriklad:
stvalo ma to ze som mal vela prace, teraz som bez nej, heh - sranda co? :D
stvalo ma ze nemam PC, tak som si nasetril a 100% usporov minul na PC.. a teraz nadavam ze som kupil windows 7, je to OTRAS..
stale budu problemy... stale... aj ked vyhrast euromilionovy jackpot..
budes mat problem co s peniazmi, aby ti ich inflacia neznicila, budes mat zavidiaceho suseda. atdatd.. co ja viem aky problem este maju.. ale isto ich maju dost
ved mas priemerny zivot :)
ja napr nemam sracky, ale mam za to alegie, cize nemozem zrat nic.. mlieko, psenicu, vajicka.. no poser taky zivot.. nemozem si ani sadnut na pivo (psenica) a ani do restauracie.. (alergie)
nedari sa mi ani sport ako si zelam (behanie napr, tennis a ine) lebo mam fyzicky handicap, no neposer to..
tebe vyjde aspon 10 z 11 zapasov, ale na mojom tikete 10 z 11 odide (to si nerobim srandu, seriozne), takto som minul uz pekny balik, ale co uz..
ty aspon nemas psa, ja sa musim aj o neho stsarat.. nikto mi nepomoze lebo je "len moj"
este by som mohol pisat... az az.. ale naco :)
treba to ignorovat..
utecie ti vytah? no poser ho :D predbehni ho ;) po schodoch.. alebo to potiahni poriadne silno a zaseknes ho, potom si ho privolaj.. ked uz si fakt nastvany ;)
sracka je aj tak lepsia ako zapcha ;) cize nie je o az take cierne..
Ja viem... tak ale to sa nedá len tak jednoducho... keď som už dakedy uplne nasratý a tak že mám sto chuti skočiť zo okna a ešte povedzme mi niečo spadne z rúk... alebo už mám ruku na výťahových dverách, ale potiahnuť nestihnem, lebo niekto na najvyššom poschodí stlačiť cuplik skorej ako to otvorím a potom tam musím čakať hodinu... Za normálnych okolností by som si počkal, ale keď sa ti za celý deň nič nepodarí, tak a ešte taketo chujovinky seru... Aha príklad mojho dňa:
Ráno sa zobudím, bolesť brucha, divná stolica
Potom overím ticket z predošlého dňa, zistím, že som nevyhral ani euro, lebo jeden jediný zápas z 11tich nevyšiel (to je jedno kolko ich dám, furt nevyjde jeden jediný).
Medzitým ma stále kruti v podbruchu, zase divná stolica, potom sa ma oco vypytuje či mám sračku a dá mi žrať sucháre, potom hrajem kantra, nuda na facebooku, umyvanie riadov, pratanie v byte, obed, zas mi je zle, hrajem na gitarke- nejde mi to podľa predstáv, potom prídem domov, zas mi nechcú dať žrať, lebo som mal ráno udajne sračku, nudím sa, s kamaratmi hrajem večer karty, je mi relatívne dobre, až na to, že väčšinou prehrávam, potom hrajeme kalčeto, abo biliard, samozrejme sa mi málokedy darí, prídem domov, som na nete, nudím sa, idem spať. Ďalší deň to isté
A teraz mi povedzte, či by ste sa vy nevysrali na takýto život... lebo ja niekedy hej...
Netrap sa tak prosim ta, hlavne koli inym ludom... Co sa trapis nad zenami, ktore sa netrapia nad tebou, preboha kamo, su to sliepky vatsina zien su sliepky, povznes sa nad to, zeny nemaju city len hormony, to oni volaju city, neboj ked chcem nejaka decko, tak sadne aj na stojan, len aby z nej nieco vyslo, to je dobry priklad toho. Nad zenami takeho typu sa fakt netrap a vztah tvoj problem nevyriesi. Financie ? To ma kazdy, kazdy inac, niektory dlzia miliony a este aj ich vnucata to budu platit a ziju dalej, vies preoc ? Lebo ich to netrapi a nemaju rozum, ano to je dobra odpoved, ale aj preto, ze PROSTE zivot ide dalej a hotovo. Minulost je irelevantna, mysli na buducnost, ries kazdy problem samostatne. Zdravie je dolezite, mozes mat aj peniaze, ale ak nemas zdravie, tak je to na nic, na to sa zameraj ako prve, potom peniaze, nejak to zries tak, aby si vyzil, najdi si nejake hobby venuj sa tomu, kasli na zenske, dnesne zeny su na dve veci, akurat pretiahnut a hotovo, sama kavickarka, sliepka a devka. To teraz nepotrebujes, prezijes aj bez toho, hlavne si pories problemy, necakaj, ze ti to pomoze vztah s niekym vyriesit a hlavne, ked budes v pohode, tak si lahsie niekoho najdes a viac si to uzijes chapes. Daj sa dokopy, hlavu hore, zivot ide stale dalej a to je to najlepsie, kazdy sa trapi, nie si sam, no a co, to je realita, treba sa z toho dostat a hotovo, nervami nic nevyriesis. Hlavu hore ked ides po ulici a kracaj, ides dalej hotovo.
zmen v prvom rade svoje zmyslanie..nie mas az take velke problemy....ved kto ich v dnesnej dobe nema???mysli pozitivne a vyuzi to vo svoj prospech...
tak to co pises,je moj mily dost zle a ze sedis stale doma a rozmyslas o tom ktora ta odkopla,to je este horsie,najdi si nejaky program v priebehu dna,lebo sa sam znicis ani nevies ako,drzim ti palce