co si myslite o volnom nezavaznom vztahu,dvoch mladych ludi,ona ide studovat do ineho mesta ako studuje on a preto to takto riesia,nechcu sa velmi zavazovat,len si uzivaju,on potom pride po skonceni vysky za nou ak vztah vydrzi a ostanu v kontakte,vraj sa nechcu viazat,ked kazdy studuje v inom meste,dakujem za kazdy nazor
volny vztah
ak mam volny vztah chapat tak, ze sice sa prilezitostne stretavate, ale zaroven si ponechavate volnu ruku, to znamena, ze nevylucujete aj takzvane bocaky, potom to nie je vztah, ani to neviem vystizne pomenovat, co to vlastne je, ale rozhodne vztah to nie je a ani laska
Eee nesla by som do toho, láska vie fungovať aj na diaľku ak sa chce a trva to len istý cas, ale voľný vzťah je podľa mna viac menej len nejaky milenecky bez zodpovednosti, záväzkov, istoty, to nie je nic pre mna ďakujem
u mna znamena volny vztah,ze priatel je niekde inde kde ja,moze si robit co chce,aj podviest ma a ked sa vrati,bude zase so mnou...ak bude mat este chut :DDD ja by som do takehoto vztahu nesla,lebo je to take ...bud,alebo !
Btw, ja študujem v NR a moj priateľ v BB, čo sú v podstate len 2 hodky cesty a podľa možností udržujeme normálny vzťah, aj ked sa vidíme väčšinou tri dni v týždni,takže ak až tak ďaleko výšku nemáš, možno by to mohlo fungovať aj normálne :)
Ahoj, myslím , že niečo také môže fungovať, len v prípade ak to obom nevadí...možno že sa teraz na to neviete pozrieť, keď ste si to nevyskúšali, ale môže sa kľudne stať, že kým ty budeš na intráku, on bude s inou, resp. si inú nájde, a ak ste boli spolu už aj pred tým v " normálnom" vzťahu, bude to asi ťažšie..ja som taký vzťah mala, a aj keď boli chvíle s ním skvelé, veľa času som zabila tým, čo robí a ským je, keď nieje somnou...ale zas, možno vám to vyjde :) Len je ťažké udržať to na rovine voľného vzťahu, lebo väčšinou vždy jeden do toho spadne trochu viac...