Tabletky na chudnutie

sewie

asi kazdy raz ma tu "nadej" ze existuje zazracna tabletka:)kamoska raz povedala na anticelulitidovy gel ze: to je aby sme sa mohli poradne nazrat:D...bola to pravda spolovice:) ten gel fakt pomahal ale iba na ciastocne odstranenie hrbolcov na stehnach a brusku a nie na odstranenie centimetrov-ak mas stehna jak matrona je ti fuk ci su hladke ako detsky zadok!:D...ale teraz vazne! usetri si peniazky a radsej si kup knizku o zdravej vyzive ale investuj do fitka ci tenisovej rakety:) urcite posluzia viacej:)

nathalia08

keby existovali,tak sa tolko dievčat,a žien netrápi,ale len žerú tabletky.
Zdrava strava v primeranoim množstve viacx denne,
pohyb,pitný režim.

sewie

nechcem ta sklamat ale neexistuju:)! ja som si raz v poblazneni mysle a zo zufalstva kupila nejaku taku vec, vyhodila som kopec penazi a ucinok ziadny, nuz co kazdy sa asi raz necha oklamat nejakou hlupou reklamou-sak preco nie ked to bolo v casopise o zdravi a odporucane 10 doktormi a neviem kolkymi svedkami ktorym to zabralo! ehm....uz sa oklamat nedam:P

dr_house

Ale kľudne kupuj tabletky :) však to pohoda, bežne sa napchám pečenými holubmi, lusk tabletka a som zase fit :) cena je 3,90 čiže pohodička aj 80 tabliet denne :)