Dobrý deň, vedeli by sme mi prosím Vás poradiť účinné tabletky na chudnutie bez receptu za lacný peniaz? , s ktorý mi ste boli aj vy nadovšetko spokojný a ktoré vám skutočne pomohli si znížiť vašu hmotnosť
Tabletky na chudnutie
geneticka dispozicia (alebo vo vseobecne telesne danosti) samozrejme maju vplyv na to, ako clovek spracovava potravu, aky ma metabolizmus a ci lahko pribera.
ale netreba sa prilis zaoberat tym, co clovek nevie ovplyvnit, sustredit sa treba na tu oblast, ktora sa ovplyvnit da.
a tabletky na chudnutie su len pomocky, ktore mozu spravit par percent vysledku (aj to je mozno vela).
Keby fungovala genetická predispozícia nevypadali by všetci v koncentráku tak ako vypadali. Nežereš, chudneš.
Niet nad dobrý beh a vhodnú stravu:-)
Tabletky sú blbosť, iba čo zbytočne vyhodíš peniaze:-)
tak tak, ziadna tabletka za nikoho chudnut nebude.
neviem ci za lacny peniaz, ale liekom bez predpisu je alli (nie je to placebo a ma silny vychovny efekt) a este xl to s medical na blokovanie sacharidov z jedla a na blokovanie tukov z jedla (na kazde zvlast). druhe je vyzivovy doplnok, ale je schvaleny EU a bol testovany. ja mam s nim dobru skusenost (na rozdiel od vsetkych ostatnych ktore som pojedla). a inak mozem len suhlasit so zdravou stravou, hlavne ist spat relativne hladny a nerobit najazdy na chladnicku :)
ziadna geneticka predispozicia neexistuje, je to hlupost a vyhovorka tych co sa im nechce, jedina geneticka predispozicia co moze mat za ucinok je tvar tela a nie jeho hmotnost a maximalne tak 5 kilovy rozdiel medzi podobne sa stravujucimi ludmi, ale aj to je v 99% pripadoch v niecom chyba tych ludi a tym padom si sami do istej miery spomaluju metabolizmus a to ja veru viem co hovorim, vzdy som mala nejake kila na vyse, nejak ma to nestvalo, lebo to nebol ziadny extrem, okolo 10kg, no ked som uz v tehotenstve vyzerala ako hroch v deviatom mesiaci a hormony aj spolu s mojim vyzorom mali za ucinok, ze okolo zrkadla som vzdy isla s placom, tak som si prisahala, ze s tym musim nieco urobit a dnes pol roka po porode mam -25kg a normalnou zdravou stravou si hnmotnost udrziavam a ziadna geneticka predispozicia sa u mna nekonala, aj ked som si to kedysi aj ja myslela, no to som este velmi malo pozerala na to, co vlastne do seba pcham a kolko, dnes sa pohybujem okolo 59,5kg a este by som rada -2kg, no nejak to nesurim....
geneticka predispozicia je pekna vyhovorka. jasne ze taky clovek to bude mat tazsie a asi nikdy nebude tenky jak prutik ale ako prasiatko tiez vyzerat nemusi....
no....jeden taký ,,liek,,bol na farmaceutickom trhu..Reduktil sa volal,vraj skutočne aj zaberal ale bol tak nebezpečný že ho museli okamžite stiahnúť z obehu...hoci bol iba na lek.predpis
a ešte...záleží aj na genetickej predispozícii holka..ak máš v génoch ,,priberanie,, nepomáha žiadna zdravá strava a ani cvičenie...nechcem deptať nikoho ale zas..treba povedať celú pravdu:(
ziadne tabletky na chudnutie nie su. musis sa zdravo stravovat, mat pohyb a udrziavat si zdrave telo, prijimat vitaminy a dolezite latky ktore tvoje telo potrebuje