Prosim Vás o radu,
4 dni mam velke bolesti v podbrušku, zvysenu teplotu a vcera vecer som zacala velmi slabo krvacat.
Dnes mi gynekolog pichol Dicynone a predpisal mi aj tabletky Dicynone 500. Zacala som po injekcii ovela viac krvacat, v stredu mam ist na dalsiu.
Bolesti mi vobec neustupuju.
Je to v poriadku, že po Dicynone krvácam a mam bolesti.
Nikdy som nemala taketo problemy a nepoznam ani tento liek.
Prosím ak viete, niektorá poradit, budem vdacná.
Bolesť vaječníkov, zvýšená teplota a Dicynone
janoo moc sa Ti ospravedlnujem, zle som to pochopila. Myslela som, že si jeden z tých čo tu maju len hlupe poznamky a z cudzieho problemu srandu.
Este raz PREPÁČ.
Dakujem za radu, ale kava mi nepomoze, toto je uplne iný problem.
Prix: ja som to myslel vazne.vychadzal som z toho ze ked muzov bolia semeniky byva to sposobene zasaditym pH prostredim v tele co sa prejavi aj zasaditym pH mocu.pricom kava posobi opacne vytvara kysle pH prostredie ako aj mocu.viem ze semeniky a vajecniky su dva uplne odlisne organy v ludskom tele,preto som v predchadzajucom prispevku napisal NO JA NEVIEM.jedna kava ti predsa nemohla ublizit alebo ano? dakujem za pochopenie a prajem ti skore uzdravenie.
janoo
asi si mysliš o sebe, ze si velmi vtipný, že?
Taketo skvele rady a srandicky si rob z niekoho kto je na tvojej "vyspelej" urovni.
Ak s tým nemás skusenosti, prečo sem vypisujes taketo hluposti.
Chcela som len dostat radu, nic viac.
Asi nemás ani paru o co ide.
Blbeček jeden
Prix: ako si dopadla?
Krvacanie po Dicynone by sa malo oslabit, nie zosilnit.
skusenost s tymto liekom nemam, ale zavolaj na 155, urcite ti daju radu, ci je to krvacanie v poriadku alebo nie...
janoo
dakujem za "super radu"
no ja neviem,ale skus proti bolesti vypit jednu salku kavy.