Ľúbi ma vôbec?

Príspevok v téme: Ľúbi ma vôbec?
v!X

Ľúbim ju no ona si chce užívať - chodiť po diskotékach, zábavách .. s kamarátkami, kamarátmi :( mňa to trápi, pretože chcem niečo poriadne .. nedokáže ma pochopiť a tvrdí že ma miluje a pritom si niekedy nevie ani nájsť čas kvoli kamarátkam, ale ja chcem aby sme si boli navzájom pre seba všetkým.. chcem tak moc? Som nespokojný ale už moc naviazaný na ňu :( ..nechcem nikomu ublížiť no ona ma berie ako samozrejmosť.. hocikedy povie niečo čo mi ublíži a asi si to ani neuvedomí :( neviem čo vlastne čakám od tohto môjho príspevku .. ale neviem komu sa mám vyrozprávať pretože sa ani sám nechápem ..

santovazena

hlavne si nenapisal, kolko mate obaja rokov..lebo je normalne, ze mlade kocky sa rady chodia zabavat aj so svojimi kamaratmi...pises, ze chces, aby ste si boli vsetkym...to je sice pekne, ale nemozete na sebe visiet od rana do vecera..to by vas oboch rychlo preslo...daj jej priestor, skus si najst aj ty nejake zaluby, ktore by ti zaplnili cas, kym nie si s nou..cim viac na nu budes naliehat, tym skor ju stratis...mozno este nie je do teba taka zalubena ako ty do nej...aaale co nie je, moze byt..len to nesmies dopredu pokazit..

blondula

vo vztahu si partneri nemaju ublizovat,ani fyzicky,ani psychicky a uz vobec ani verbalne !! ma ta pod papucov.asi je to presne taky typ zeny,co ja nenavidim !! ze po chlapoch hucia jak drb..te !!! vyser sa na nu...ked su jej vsetci ostatny prednejsi ako TY,asi vztah nebere vobec vazne !!!